İnceleme Uzun S24FE Deneyimim

Hocam telefonda saçma bulduğunuz bir şey var mı mesela bende redmi note 8 pro var videoyu nasıl ayarlarsam ayarlayım hiç bir şekilde lens geçişi yapmıyor ana kameradan genişe falan geçmiyorum video çekerken samsungda da gerek kamera gerek yazılım kısmında falan bu tür eksiklikler var mı birde pro ayar kisminda 1080 120fps dediğiniz ağır çekim değilde akıcı normal çekim değil mi? Birde son olarak ben 960fps ağır çekimi sadece anlık kaydedebiliyorum 10 saniyeyi geçmiyor (kaydın son çeyreğinde başlar diyor) s24fe de nasıl o durumlar
saçma olan bir şey var o da one ui 7 s24 ve +a gelmişken feye hala tarih verilmedi teknik olarak kamerada portre her seferinde 3xde başlıyor bende düzelmiyor aç-kapa yapınca geri 3xe dönüyor

saçma olan bir şey var o da one ui 7 s24 ve +a gelmişken feye hala tarih verilmedi teknik olarak kamerada portre her seferinde 3xde başlıyor bende düzelmiyor aç-kapa yapınca geri 3xe dönüyor
bende s24fe 256 kullanıyorum portrede 3x başlatma işi bende de oluyor ui7 de çözülür heralde o ya tabi gelirse one ui7 :D

One ui 7 elbet gelirde portre ilginçmiş peki ağır çekim ve video çekerken lens gecişleri nasıl 4k60 fps falan lens geçişi yapabiliyor musunuz?

Hocam telefonda saçma bulduğunuz bir şey var mı mesela bende redmi note 8 pro var videoyu nasıl ayarlarsam ayarlayım hiç bir şekilde lens geçişi yapmıyor ana kameradan genişe falan geçmiyorum video çekerken samsungda da gerek kamera gerek yazılım kısmında falan bu tür eksiklikler var mı birde pro ayar kisminda 1080 120fps dediğiniz ağır çekim değilde akıcı normal çekim değil mi? Birde son olarak ben 960fps ağır çekimi sadece anlık kaydedebiliyorum 10 saniyeyi geçmiyor (kaydın son çeyreğinde başlar diyor) s24fe de nasıl o durumlar
hayır pro video adında başka bir sekme var orda 120 fps 1080p kayıt yapıyor normal çekim ama ayarlamalar yapabiliyorsun ağır çekim-hızlı çekimde sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

One ui 7 elbet gelirde portre ilginçmiş peki ağır çekim ve video çekerken lens gecişleri nasıl 4k60 fps falan lens geçişi yapabiliyor musunuz?
hocam lağır çekimde lens geçişine bakmadım

Gündelik kullanım için dış tasarım açısından ve telefonun arayüzü açısından kullanımı açısından kullanması bana göre en basit ve iconları arayüz tasarımları bana en hoş gelen marka samsung ama oyun için aynı fikirde olamam ama kendi bütçesindeki ilk 3 sıraya girebilecek telefondur çok güzel bir cihaz
Ama One UI 7 için genel bir şey diyecek olursam kesinlikle beklentileri çok yüksek tutmamak gerekiyor halen arayüz tasarımına pek alışmış değilim ve eskiden oyun oynarken max 40 41 dereceleri görürken kılıfta varken elimde sıcaklık hissetmiyordum ama şu an sanki telefon 45 derecelere cıkıyor da elimde de kılıf yokmuşçasına ısınıyor mevsimin de farkı olabilir onda net değilim ama one ui 7nin iconları 6nin iconlarına göre sanki biraz daha birbirlerinden bağımsız ayrı hissettiriyor.

İlk 3 sıra meselesini soracak arkadaşlar için her telefonun amacı kamerası veya oyun performansı değil kimisi kamerası kimisi oyun için kimisi de sadece gündelik kullanım için alıyor kendi fiyatlandırmasında oyun için X6 Pro gibi X7 Pro gibi cihazlar var, kamera performanslarını çok bilmiyorum ama Honor 200 gibi cihazlar var

Gündelik kullanım için dış tasarım açısından ve telefonun arayüzü açısından kullanımı açısından kullanması bana göre en basit ve iconları arayüz tasarımları bana en hoş gelen marka samsung ama oyun için aynı fikirde olamam ama kendi bütçesindeki ilk 3 sıraya girebilecek telefondur çok güzel bir cihaz
Ama One UI 7 için genel bir şey diyecek olursam kesinlikle beklentileri çok yüksek tutmamak gerekiyor halen arayüz tasarımına pek alışmış değilim ve eskiden oyun oynarken max 40 41 dereceleri görürken kılıfta varken elimde sıcaklık hissetmiyordum ama şu an sanki telefon 45 derecelere cıkıyor da elimde de kılıf yokmuşçasına ısınıyor mevsimin de farkı olabilir onda net değilim ama one ui 7nin iconları 6nin iconlarına göre sanki biraz daha birbirlerinden bağımsız ayrı hissettiriyor.

İlk 3 sıra meselesini soracak arkadaşlar için her telefonun amacı kamerası veya oyun performansı değil kimisi kamerası kimisi oyun için kimisi de sadece gündelik kullanım için alıyor kendi fiyatlandırmasında oyun için X6 Pro gibi X7 Pro gibi cihazlar var, kamera performanslarını çok bilmiyorum ama Honor 200 gibi cihazlar var
x7 pro ve x6 pro kamerada 14t yazılım-çekim gücünde honor 200 ise işlemci konusunda çok geri kalıyor s24fe bana kalırsa değil hemen hemen herkese göre 30k altı en iyi telefon

x7 pro ve x6 pro kamerada 14t yazılım-çekim gücünde honor 200 ise işlemci konusunda çok geri kalıyor s24fe bana kalırsa değil hemen hemen herkese göre 30k altı en iyi telefon
Dediğim gibi genel kullanım açısından Samsung bana göre de en iyisi ama örnekleyecek olursam kimisi kulaklığı hem mikrofon hem ses duymak için alıyor ikisi de performanslı olsun istiyor kimisi için başkasını duymak önemli değil çünkü podcast yapıyor sadece mikrofon alıyor basit biyerden de kendini dinliyor kimisi de sadece duymaya önem veriyor mikrofonsuz kulaklık alıyor o şekilde bakılırsa anlaşılır ne demek istediğim

Dediğim gibi genel kullanım açısından Samsung bana göre de en iyisi ama örnekleyecek olursam kimisi kulaklığı hem mikrofon hem ses duymak için alıyor ikisi de performanslı olsun istiyor kimisi için başkasını duymak önemli değil çünkü podcast yapıyor sadece mikrofon alıyor basit biyerden de kendini dinliyor kimisi de sadece duymaya önem veriyor mikrofonsuz kulaklık alıyor o şekilde bakılırsa anlaşılır ne demek istediğim
arkadaşlar peki ilk incelemem-rehberim oldu eksiklerim neler
bende s24fe 256 kullanıyorum portrede 3x başlatma işi bende de oluyor ui7 de çözülür heralde o ya tabi gelirse one ui7 :D

Öncelikle 25.600tlye n11-N11 satıcısından aldım kutu sağlam geldi
M21DEN Geçtim
EĞER ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ;

128gb Uzun vaadede yetmeyecektir 1.5-2 bin tl fazla vermenizi öneririm.

Yazılım(Os):
One Uİ 6.1 mükemmel akıcı ve One Uİ 7 ile daha kusursuz olucaktır.

Ekran:
6.7İnc 1080x2340 (FHD+) Dynamic Amoled 120Hz
Ekranı ile çok iyi bir performans gösterirken.
16Milyon renk gösterebiliyor ve 1900nit parlaklığa kadar çıkabiliyor.
Corning Gorilla Glass Victus+ ile darbelere karşı dayanıklı bir ekranı var.
Ekran gövde oranı bu fiyata biraz fazla ancak alışıyorsunuz ancak buradan - puan verebilirim.

Tasarım:
İPX8 Suya ve İP6X toza dayanıklılık sertifikası var.
1.5 Metrede 30Dakika suya dayanıyor
Ben kendim duşa giriyorum bir problem yaşamadım.

Kasa aliminyum buradan - puan verebilirim bir metal-cam kasa çok güzel olurdu
Batarya:
%100-0 şarj EFOOTBALL 432dk ekran süresi veriyor.
1 günümü çok çok rahat çıkarıyor.
Batarya 4700mah fakat sanki 5000-5100Mah gibi uzun gidiyor.

Şarj:
Hızlı şarjı gayet yeterli ve kablosuz şarjda bu bütçede mükemmel.
25W Kablolu-15W Kablosuz Hızlı Şarjı bulunuyor.
Şarj aleti almanız lazım kutudan çıkmıyor.

Kamera Performansı:
Gündüz fotoğraflarında mükemmel olsa da.
Ön kamera geceleri güzel ancak kusursuz değil bazen grenlenmeler oluyor.
50MP+12MP+8MP Kamerası mükemmel bir performans sunuyor.

Video Performansı:
Arka Kamera:
8k 30FPS
4K 60FPS-30FPS
1080P 60FPS-30FPS
1080P 120FPS(Pro Video Modunda)
720P 30FPS
Donmadan akıcı videolar konusunda Samsung yaklaşık 10 yıldır kusursuz işler yapıyor.
Bu nedenle bu kaliteye şaşırmamak lazım.

Ön Kamera:
4K 60FPS-30FPS
1080P 60FPS-30FPS
720P 30FPS
Arka kamera gibi performansı kusursuz.
Bu fiyat segmentinde 4k 60FPS bulmak imkansız

Bellek(Ram):
8gb Ram şuanlık her iş için yeterli olsa da.
Önümüzdeki 4-5 sene içinde yetersiz kalabilir.
8GB Fiziksel+8GB Sanal Ram var.

İşlemci:
Exynos 2400e insanların bahsettiği işlemci asla değil.
Performansı mükemmel ve çok verimli.
Isınma yok sorun çözülmüş gibi duruyor.
Pubg(90) Akıcı Grafik Kalitesi.
Efootball(60) Yüksek Grafik Kalitesi.
CarX Street(60)Yüksek-Ultra Grafik Kalitesi.
CarX D.R.3(90)Yüksek Grafik Kalitesi.
Hiçbir oyunda donma kasma gibi şeylerle karşılaşmadım.
Bu fiyattaki en iyi işlemci.

Yapay Zeka(Aİ):
Fotoğraf-klavye-telefon-araştırma için mükemmel bir yapay zekası bulunuyor.
Fotoğraflarda silme-oluşturma yapabilirken.
Klavyede yazı stili oluşturma tercüme gibi basit ama kullanışlı özellikler bulunuyor.
Aramada ise şuanlık türkçede olmasada test ettiğimiz kadar İngilizce-fransızca arası tercümanlığı neredeyse kusursuz.
Navigasyon çubuğuna basılı tutarak ekranda herhangi bir yeri-yazıyı-görseli google lens-gemini ile aratıyor.

Hoparlör:
Çok güçlü bir hoparlörü var.
Stereo hoparlör olduğu için sesler ister oyun oynarken
isterde video izlerken kusursuz bir dengeyle geliyor.

Anlık antutu v10 puanı:1672276
Max antutu v10 puanı:1.788.500

Bu benim ilk rehberim oldu eksiklerimi yazarsanız sevinirim.
Deneyimim bu kadar sorularınızı sorabilirsiniz.
anneme almayı düşünüyorumda hocam, instada felan nasıl fotoğraflar st de kötü oluyor mu yoksa kalitesi iyi mi

anneme almayı düşünüyorumda hocam, instada felan nasıl fotoğraflar st de kötü oluyor mu yoksa kalitesi iyi mi
çok güzel ama instagramda iphone adlı çöpler toprilli olduğu için 14 pro max ve üstünden kötü onun haricinde mükemmel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben pek bir eksik görmedim sadece benim şahsi merakim olarak lens geçişlerini hangi video ayarlarında yapabiliyorsun onu merak ettim
video çekmezken

video
pro video
ağır çekim
hiper geçiş
porte video
Ben pek bir eksik görmedim sadece benim şahsi merakim olarak lens geçişlerini hangi video ayarlarında yapabiliyorsun onu merak ettim
Ekledim video fps değerlerini

Son düzenleme:
Hocam lens geçişi kayıt almazken derken video çektiğiniz esnada ana kameradan geniş açılı kameraya vs. Geçemiyor mu

Hocam lens geçişi kayıt almazken derken video çektiğiniz esnada ana kameradan geniş açılı kameraya vs. Geçemiyor mu
geçiyor onlarda takılma sıkıntısı olmuyor yüksek hzde akıcı şekilde geçiyor 0.6da 1 e 2 ye

Geri