Neler Yeni

V4.5 Sistem Donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Abdurrahim
hocam benim denediğim yöntemleri görseydin keşke aklına gelebilecek herşeyi denedim her parçayı farklı farklı programlarla teste soktum hiçbir sorun görünmüyordu. ram testlerindede bir problem çıkmadı. 2 hafta uğraştım düzeltemedim en son gönderdim itopyaya. ramleri değişip yolladılar sorun çözdüldü. boşa uğraşıpta vaktinizi ayırmayın yollayın değiştirsinler bu problemi yaşayan herkeste ram arızalı çıktı.
İste ben yollamistim onlarda teste meste tabi tutmustu bir problem cikmamisti diye parca degisimi yapmadilar.sistem elime ulasti açtım bir gram duzelmemisti, bende tek tek teste soktum bir sorun gözükmüyordu,iste bugun arkadas da ramlari tek tek dene dedi, denedim ve hakliymis,birini takinca sorun morun cikmiyor ama digerini takinca aninda hata veriyor,bence herkes bunu denesin,test mis memtestmis fasa fiso

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
Hocam hayırlı akşamlar,ben once bir rami cikardim saat 22 civari ,biriyle bu saate kadar oynadim.hicbir sorun cikmadi.Az önce yeter diyip bu rami cikarip diger rami taktim ,ilk oyunda siyah ekran ve ekran karti hatasi verdi.V4.5 sisteminde hatayla karsilasan her arkadasa tavsiyemdir,Memtest falan palavra.Memtestten benimkilerde gecti,sorun yok diyodu.Ama teker teker ramlari kullaninca aha gorduk .Herkes bence teker teker denesin
dediğim doğru memtest hiçbir işe yaramıyor . eski sistem deneyin sorun çözülüyor sevindim çözmenize

Bende donma filan yok ancak arada nadirde olsa sürücü çökmesi oluyor 3 tane RAM testi yaptım Memtest86, testmem5, Windows bellek tanılama hiçbir sorun çıkmadı oyunlarda da hata almıyorum mavi ekran yemiyorum sadece masaüstünde arada WattMan tarzı çökme oluyor 22.3.1 WHQL sürücüsü kullanıyorum.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Memtest86yı kullanarak yaptım temiz çıktı galiba.
Bende 750 tane hata vardı memtestte gönderdim 2 hafta sonra geldi bugün daha açmadım birebir değişim geldi bende pny nin ramleri vardı onları kullanıyorum birisini satacaktım zaten ben de 0 gelen bu ramleri düşünüyorum satmayı hazır kapalı kutu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Abdurrahim
dediğim doğru memtest hiçbir işe yaramıyor . eski sistem deneyin sorun çözülüyor sevindim çözmenize
Aradim bugün müşteri hizmetlerini,dedim iste test mest işe yaramiyor ,tek tek denedim sorun oldu diye,gonderin deguselim dediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Abdurrahim
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,163
Üyeler
161,961