Neler Yeni

V4.5 Sistem Kasanın İçinde Turuncu Işık Yanıp Sönüyor

cces

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet
v4.5 elime bugün geldi bilgisayarı açtım kasanın içinde turuncu ışık yanıp sönüyor kapatmama rağmen yanıp sönmeye devam ediyor yardımcı olurmusunuz

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bir sorun teşkil etmiyor. Ethernet ışığı kendisi. İçini rahatlatacaksa bilgisayara gelen ethernet kablosunu çıkartmayı deneyebilirsin, turuncu ışık tamamen söner çünkü internet olmaz. Kısacası endişelenmeni gerektirecek bir şey yok, bende de o ışık yanıp sönüyor. :)

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bir sorun teşkil etmiyor. Ethernet ışığı kendisi. İçini rahatlatacaksa bilgisayara gelen ethernet kablosunu çıkartmayı deneyebilirsin, turuncu ışık tamamen söner çünkü internet olmaz. Kısacası endişelenmeni gerektirecek bir şey yok, bende de o ışık yanıp sönüyor. :)
Eğer lan kablosu takılı değilse yanmaz. Takılı ise yanar. Bunu sorsaydınız keşke. Kablo takılı mı değil mi diye.

cces

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarı kapatmama rağmen yanıp sönmesi değişik geldi bana

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Eğer lan kablosu takılı değilse yanmaz. Takılı ise yanar. Bunu sorsaydınız keşke. Kablo takılı mı değil mi diye.
Yandığına göre takılı. Kasa içinde yanan başka bir turuncu ışık bilmiyorum. :peepo1:
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarı kapatmama rağmen yanıp sönmesi değişik geldi bana
İnternet kablosu takılıysa sistem kapalıyken de o ışık yanıp söner.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yandığına göre takılı. Kasa içinde yanan başka bir turuncu ışık bilmiyorum. :peepo1:

İnternet kablosu takılıysa sistem kapalıyken de o ışık yanıp söner.
Sende haklısın aslında. Ama aklıma gelen başka şey var ama o varmı o anakartta onu bilmiyorum. Benim Asus P5G41T-MLX anakartta yeşil bir ışık yanıyor anakartta güç olduğunda. Belki öyle bir şey olabilir.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Sende haklısın aslında. Ama aklıma gelen başka şey var ama o varmı o anakartta onu bilmiyorum. Benim Asus P5G41T-MLX anakartta yeşil bir ışık yanıyor anakartta güç olduğunda. Belki öyle bir şey olabilir.
Bu ledlerin renklerini belirleyen bir standart yok. Ancak genel olarak sabit yanan yeşil ışık 1 GB ile bağlandığını gösterir. 100 Mb (Megabit) bağlantıda ise turuncu ışık yanar. Yeşil ışık yanmayıp sadece turuncu ışık yanıyorsa 10 Mb bağlantı oluyor ancak şimdiye kadar sadece turuncu ışığı yanan birisini görmedim, nadir bir durum. Yine de emin olmak için konu sahibinde sorabiliriz. @cces yeşil ışık da yanıyor değil mi?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bu ledlerin renklerini belirleyen bir standart yok. Ancak genel olarak sabit yanan yeşil ışık 1 GB ile bağlandığını gösterir. 100 Mb (Megabit) bağlantıda ise turuncu ışık yanar. Yeşil ışık yanmayıp sadece turuncu ışık yanıyorsa 10 Mb bağlantı oluyor ancak şimdiye kadar sadece turuncu ışığı yanan birisini görmedim, nadir bir durum. Yine de emin olmak için konu sahibinde sorabiliriz. @cces yeşil ışık da yanıyor değil mi?
Yok ben lan bağşantısından bahsetmemiştim. Anakartın direk üzerinde yanan ışıklar olabiliyor. Ondan bahsettim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Yok ben lan bağşantısından bahsetmemiştim. Anakartın direk üzerinde yanan ışıklar olabiliyor. Ondan bahsettim.
Parçalarda sorun çıktığında yanan ledler olabiliyor ancak şimdiye kadar hata ledlerinin turuncu olduğunu görmedim.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Parçalarda sorun çıktığında yanan ledler olabiliyor ancak şimdiye kadar hata ledlerinin turuncu olduğunu görmedim.
Galiba anlatamadım ben 😅 anakartın üzerinde gücün olduğunu gösteren LED ışıklar bulunabiliyor. Onlardan olabilir.

Hata ledi değil.

Yahu şu klavyede sürekli yanlış yazıyorum hep sinir olmaya başladım yahu. Hep yanlış kelimeler çıkıyor ortaya. Ledi yazacağım kedi yazıyor anlamadım gitti 😅

ARDELENO

80+ Bronze
Bende V4.5 aldım. Sanırım ekran kartı takılı olmadığı için yanıyor. Ethernet ile alakalı bir durum değil. ethernet kablosu da taktım. onu takınca yanan ışık içeri gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,574
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom