Eğer lan kablosu takılı değilse yanmaz. Takılı ise yanar. Bunu sorsaydınız keşke. Kablo takılı mı değil mi diye.Bir sorun teşkil etmiyor. Ethernet ışığı kendisi. İçini rahatlatacaksa bilgisayara gelen ethernet kablosunu çıkartmayı deneyebilirsin, turuncu ışık tamamen söner çünkü internet olmaz. Kısacası endişelenmeni gerektirecek bir şey yok, bende de o ışık yanıp sönüyor.
bilgisayarı kapatmama rağmen yanıp sönmesi değişik geldi banaBir sorun teşkil etmiyor. Ethernet ışığı kendisi. İçini rahatlatacaksa bilgisayara gelen ethernet kablosunu çıkartmayı deneyebilirsin, turuncu ışık tamamen söner çünkü internet olmaz. Kısacası endişelenmeni gerektirecek bir şey yok, bende de o ışık yanıp sönüyor.
Yandığına göre takılı. Kasa içinde yanan başka bir turuncu ışık bilmiyorum.Eğer lan kablosu takılı değilse yanmaz. Takılı ise yanar. Bunu sorsaydınız keşke. Kablo takılı mı değil mi diye.
İnternet kablosu takılıysa sistem kapalıyken de o ışık yanıp söner.bilgisayarı kapatmama rağmen yanıp sönmesi değişik geldi bana
Sende haklısın aslında. Ama aklıma gelen başka şey var ama o varmı o anakartta onu bilmiyorum. Benim Asus P5G41T-MLX anakartta yeşil bir ışık yanıyor anakartta güç olduğunda. Belki öyle bir şey olabilir.Yandığına göre takılı. Kasa içinde yanan başka bir turuncu ışık bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternet kablosu takılıysa sistem kapalıyken de o ışık yanıp söner.
Bu ledlerin renklerini belirleyen bir standart yok. Ancak genel olarak sabit yanan yeşil ışık 1 GB ile bağlandığını gösterir. 100 Mb (Megabit) bağlantıda ise turuncu ışık yanar. Yeşil ışık yanmayıp sadece turuncu ışık yanıyorsa 10 Mb bağlantı oluyor ancak şimdiye kadar sadece turuncu ışığı yanan birisini görmedim, nadir bir durum. Yine de emin olmak için konu sahibinde sorabiliriz. @cces yeşil ışık da yanıyor değil mi?Sende haklısın aslında. Ama aklıma gelen başka şey var ama o varmı o anakartta onu bilmiyorum. Benim Asus P5G41T-MLX anakartta yeşil bir ışık yanıyor anakartta güç olduğunda. Belki öyle bir şey olabilir.
Yok ben lan bağşantısından bahsetmemiştim. Anakartın direk üzerinde yanan ışıklar olabiliyor. Ondan bahsettim.Bu ledlerin renklerini belirleyen bir standart yok. Ancak genel olarak sabit yanan yeşil ışık 1 GB ile bağlandığını gösterir. 100 Mb (Megabit) bağlantıda ise turuncu ışık yanar. Yeşil ışık yanmayıp sadece turuncu ışık yanıyorsa 10 Mb bağlantı oluyor ancak şimdiye kadar sadece turuncu ışığı yanan birisini görmedim, nadir bir durum. Yine de emin olmak için konu sahibinde sorabiliriz. @cces yeşil ışık da yanıyor değil mi?
Parçalarda sorun çıktığında yanan ledler olabiliyor ancak şimdiye kadar hata ledlerinin turuncu olduğunu görmedim.Yok ben lan bağşantısından bahsetmemiştim. Anakartın direk üzerinde yanan ışıklar olabiliyor. Ondan bahsettim.
Galiba anlatamadım ben anakartın üzerinde gücün olduğunu gösteren LED ışıklar bulunabiliyor. Onlardan olabilir.Parçalarda sorun çıktığında yanan ledler olabiliyor ancak şimdiye kadar hata ledlerinin turuncu olduğunu görmedim.