Valheim oyununda düşük fps sorunu

theimam11

80+
Reaksiyon skoru
1
sistem gereksinimi daha yüksek olan oyunlarda 50-60 fps alıyorum fakar valheim oyununda 20-30 fps alabiliyorum oyun beta sürümünden yeni çıktı ondan kaynaklı olabilir mi veya bu sorun benım bılgısayarımla alakalı bi durum mu ? yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem Özellikleri = İ5-8250U- Geforve Mx150 - 8GB Ram

sistem gereksinimi daha yüksek olan oyunlarda 50-60 fps alıyorum fakar valheim oyununda 20-30 fps alabiliyorum oyun beta sürümünden yeni çıktı ondan kaynaklı olabilir mi veya bu sorun benım bılgısayarımla alakalı bi durum mu ? yardımcı olursanız sevinirim.
Benim PC de aynı tek fark mx110 Oyundan Kaynaklı Erken Erişim olduğu için diğer sistemleri optimize etmemişler ama ileride edilir diye düşünüyorum Sabırla Bekleyin 😌

Ben 3500x ve 5600xt ile ortalama 46fps alıyorum. Oyunda bir sıkıntı var ama çözemedim

Geri