KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
arkadaşlarımla cs valo tarzı oyun oynamak istiyorum en ucuz 2. el olur 2k bütçe max
Abdullah abinin en son yaptığı 2100 liralık sistem gibi bir sistem alabilirsinarkadaşlarımla cs valo tarzı oyun oynamak istiyorum en ucuz 2. el olur 2k bütçe max
Knk sen en dusuk 720p oynarsin lolu yani dene derimarkadaşlarımla cs valo tarzı oyun oynamak istiyorum en ucuz 2. el olur 2k bütçe max
Abdullah abinin son videolarına bak 2150 TL ye mis gibi sistem toplamıştıarkadaşlarımla cs valo tarzı oyun oynamak istiyorum en ucuz 2. el olur 2k bütçe max
bak sen toplarsın bana .d topla bi bakalım aynı sistem kaça var ?Knk sen en dusuk 720p oynarsin lolu yani dene derim
arkadaşlarımla cs valo tarzı oyun oynamak istiyorum en ucuz 2. el olur 2k bütçe max
Ryzen 3400G İle Oynanabılır acıkcasıAPU sistemle oynarsın.
Knk istersen abdullah abi gibi toplarim tek tek ama ciddiysen paran hazirsa senin yerine de konusurum saticiylabak sen toplarsın bana .d topla bi bakalım aynı sistem kaça var ?
ya sen kral adamsın dur daha kesin değil bi bakak fiyatlaraKnk istersen abdullah abi gibi toplarim tek tek ama ciddiysen paran hazirsa senin yerine de konusurum saticiyla
Evet.Ryzen 3400G İle Oynanabılır acıkcası