VALORANT 3. PARTİ YAZILIM BANINA NE SEBEP OLUYOR

mamicim

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarı yeni formatladım. Oyun olarak KO ve Valorant dışında hiçbirşey yüklü değil. Bunun dışında pc de sadece teamspeak ve discord var. 0'dan hesap açtım eğitimi bitirip ilk maça girdim. 4.rauntta adamı öldürdüğüm gibi hesap ban yedi. Sebebi 3.parti yazılım. Mouse G300s. Gerçekten Vanguard mouse yazılımı yada teamspeak için mi ban attı. g300'in yazılımı dediysem valoranta dair en ufak bir şey yok.

normalde hile kullananlar yoksa hile gibi mi vurdun :)

2.elde A'ya pusup 3 kişiyi vurdum. 4. elde de adam C'ye bomba kurup üstüne duvar kurmuş. Duvarı kırınca adam içinden çıktı adamı öldürdüğüm gibi ban yedim :D

Bilgisayarı yeni formatladım. Oyun olarak KO ve Valorant dışında hiçbirşey yüklü değil. Bunun dışında pc de sadece teamspeak ve discord var. 0'dan hesap açtım eğitimi bitirip ilk maça girdim. 4.rauntta adamı öldürdüğüm gibi hesap ban yedi. Sebebi 3.parti yazılım. Mouse G300s. Gerçekten Vanguard mouse yazılımı yada teamspeak için mi ban attı. g300'in yazılımı dediysem valoranta dair en ufak bir şey yok.
Ticket at öğrenmek en sağlıklısı ama bazı oyunlar mouse yazılımlarına ban atabiliyor.

attım ama cevap ne zaman gelir muamma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri