hayır sadece omen olduğu fotoğraf mı dersin o geliyor sonra kapanıyorHata kodu geliyomu
özelliklerde sıkıntı yok 500 civarı fps alıyordum ama bir anda oyun açılmamaya başladı bir anda he belki xbox game pass bitti valo hesabına xbox a bağlamıştım ondan olabilirmiSistem özellikleriniz ne
Sanmıyorum tpm ve securebootunuz acikmi bios ayarlariyla oynadınızmı yada overclok yaptınızmı yada format attinizmiözelliklerde sıkıntı yok 500 civarı fps alıyordum ama bir anda oyun açılmamaya başladı bir anda he belki xbox game pass bitti valo hesabına xbox a bağlamıştım ondan olabilirmi
bios u güncelledimSanmıyorum tpm ve securebootunuz acikmi bios ayarlariyla oynadınızmı yada overclok yaptınızmı yada format attinizmi
Bios ayarları bozulmuş olabilir tpm ve sevure boot a bakabilirmisinbios u güncelledim
onların ne olduğunu hiç bilmiyorum nerden bakıldığını anlatabilirmisiniz?Bios ayarları bozulmuş olabilir tpm ve sevure boot a bakabilirmisin
Hocam her anakarta göre yerleri değişiyo ama biosa girin advenced yada security yada boot bölümündedir ordan tpm ve secure boot u bulun kapaliysa aktif edin yapamazsaniz birsuru video mevcutonların ne olduğunu hiç bilmiyorum nerden bakıldığını anlatabilirmisiniz?
anladım teşekkürlerHocam her anakarta göre yerleri değişiyo ama biosa girin advenced yada security yada boot tadır ordan tpm ve secure boot u bulun kapaliysa aktif edin yapamazsaniz birsuru video mevcut
Rica ederim olmazsa tekrar yazinanladım teşekkürler