çok yüksek sens alışkanlığın yoksa düşürmeni tavsiye ederim sesin düşük ama dpi çok fazla yüksek sens alışmak zordur alışırsan çok avantajlı olursun ama alışma süreci normale göre çok daha fazla.valorant da poligonda orta zorlukta 30:18 skor yapıyorum geri kalan 12 hedefte ise kafasını sıyırıyorum yardımcı olurmusunuz
(Hassasiyet:0;45 dpi:1000)
benimde böyle bir sorunum var dpi 400 sens 600iyimi senceçok yüksek sens alışkanlığın yoksa düşürmeni tavsiye ederim sesin düşük ama dpi çok fazla yüksek sens alışmak zordur alışırsan çok avantajlı olursun ama alışma süreci normale göre çok daha fazla.
ben immortalım 400 dpi 0.7 sens istersen dene ama sen alışmak için 0.8 sens le başlabenimde böyle bir sorunum var dpi 400 sens 600iyimi sence
sensi yükseltmiştim bikere 2 gün fln oynadım alışamadım kafayı tutturmak için boşluk doldurma oynuyodum adeta düşük sensle sıkıntım arkamdan biri gelince bide jett yukarı q atınca aim kaldıramıyorumben immortalım 400 dpi 0.7 sens istersen dene ama sen alışmak için 0.8 sens le başla
bana önerebileceğin birkaç taktik varmı mesela ctrl kullanarak sıkma gibi vbçok yüksek sens alışkanlığın yoksa düşürmeni tavsiye ederim sesin düşük ama dpi çok fazla yüksek sens alışmak zordur alışırsan çok avantajlı olursun ama alışma süreci normale göre çok daha fazla.
ctrl ile pickleme picklerken ctrl bas. Yakınsa ctrl ile pickleyebilirsin ama düşük eloda kafaya aim koymadıklarından pek anlamı yok.bana önerebileceğin birkaç taktik varmı mesela ctrl kullanarak sıkma gibi vb
Mousenin sensörü kötü olduğundandır. En yakın zamanda mouse değiş derim. Kaliteli bir şey althx
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde mesela hedef tam arkamda tam dönüyürum ama karakter yere bakıyor onun sebebi nedir?
sana önerebileceğim taktik hızlı rank atlamaya çalışma kendini geliştir mesela hiç koşarak sıkma adam baitleme aim fighttan kaçma tabi bunlaar gelişme aşamasında iken sonra bunları istediğin kadar yaparsın. Bir adama 15 mermi atarak toplam 30 kill aldığında çok bir anlam ifade etmez az mermi çok kill. köşelerden çıkarken koşma peek at oynaya oynaya gelişirsin ve bence en önemlisi aim değil game sens aim oynayarak gelişir oyun okumanı geliştir düşük eloda isen map takibin yüksek olsun ve ctrl basma cs de ki gibi işe yaramıyor.bana önerebileceğin birkaç taktik varmı mesela ctrl kullanarak sıkma gibi vb