Neler Yeni

Valorant artık yeni yazılımı ile sesli sohbetleri takip edecek !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
CS:GO ! Hep seni savunuyorum be gülüm ama bi Valorant gibi olamadın be... Üzüyorsun beni

"Her rekabetçi oyunda olduğu gibi VALORANT da maalesef ki oyuncuların ister tilt olmasından, ister kötü bir gün geçirmesinden,
ya da ister oyunun gidişatına olan sinirinden dolayı yazı ile ya da sesli bir şekilde takımın huzurunu bozabiliyor
(hepimiz mutlaka en az bir kere sinirlenip insanların huzurunu bozmuşuzdur, kabul edelim).
Riot Games ise bunun önüne geçmek için yeni bir yazılım ile sesli sohbeti huzur bozacak şekilde kullanan insanları belirlemeye ve cezalandırmaya çalışacak.
Gelecek ay ilk olarak VALORANT oyunlarını takip edecek olan bu program ise şimdilik aktif olmayacak. Takip etmesinin amacı oyunlardaki sesli sohbet kullanımlarından data toplamak ve buna göre bir algoritma yaratmak olacak. Uzun lafın kısası bu program şimdilik oyunlarınızdaki huzur bozan oyuncuyu cezalandırmak yerine bu oyuncunun davranışlarını cezalandırılabilir davranış olarak algoritmasına yazacak ancak bununla ilgili bir hamlede bulunmayacak."

KAYNAK LİNK

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Bir zahmet çok küfür oluyordu oynarken (İyi oynamama rağman bazı yerlerde ufak hatalarda çok küfür yiyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,874
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom