Neler Yeni

Yardım Valorant Az puan sorunu

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
Beyler cumanız mübarek olsun öncelikle
Sorunum şu 2 hafta önce rank atlayamadığımı yazmıştım şükür şuan rankım dan memnunum fakat kazanınca entry karakter alıp 20 vuruyorum 12 puan veriyor mvp oluyorum 19 veriyor ama kaybedince - 25 alıyo moralim bozuldu diye adam vurmadım dün 4 tane maç kaybettim rankım gold 1 şu puan şeyi olmasa rahat Gold 3 e kadar çıkacamda nedeni nedir acaba

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Oyun kendini çöp etti. Koşarak adam vurmayı kaldırdılar jet dash atarken hs yiyorum. Vanguard vanguard 2 el giriyosam 3'ünde hile geliyo.

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun kendini çöp etti. Koşarak adam vurmayı kaldırdılar jet dash atarken hs yiyorum. Vanguard vanguard 2 el giriyosam 3'ünde hile geliyo.
Aynen bu arada premle giriyordu 4 lü şekilde 3 elde 1 hile geliyor saten pazar günü tek oynuyorum şu oyunu oda kendinden bıktırdı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Oyun sarpa sardı zaten. JETT ile dash atarken ölüyorum, hileciler geliyor, bol bol FPS dropları giriyor. Vb... sorunlar. Bu yüzden VALORANT'ta ranked girmeyi bıraktım diyebilirim.

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
Bu arada artık uçarak vurma var adam haven den atlarken hs atıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun sarpa sardı zaten. JETT ile dash atarken ölüyorum, hileciler geliyor, bol bol FPS dropları giriyor. Vb... sorunlar. Bu yüzden VALORANT'ta ranked girmeyi bıraktım diyebilirim.
Peki bu sorun diğeri sezona çözülürmü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü 12 puanla nereye Kadar

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
az puan gelmesinin nedeni önceden üst üste çok maç kaybetmişsin

vanguard da bi sorun yok aşırı legit oynuyorlar hile olduğunu anlamıyorsun bile aynı maç içinde kaç kişi ban yedi bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Oyunun Rank sistemini bende anlayamadım 3 tane kötü oyun geçirsen direk mr çöp oluyor. Çok lose win arası gidiyorsan oyunun yapay zekası senin bu rankın oyuncusu olduğunu düşünerek üst lige çıkmana müsade etmiyor. Her zaman kusursuz oynamalı ve bütün maçlarını kazanmalisin maalesef sjksksmskskks

İsesçö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Musa Taymur
az puan gelmesinin nedeni önceden üst üste çok maç kaybetmişsin

vanguard da bi sorun yok aşırı legit oynuyorlar hile olduğunu anlamıyorsun bile aynı maç içinde kaç kişi ban yedi bende
Knk gümüş 1den 1 haftada faln golda çıktım nasıl üst üste kaybetmişim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,291
Üyeler
168,113
Son üye
ahmetu77
Top Bottom