Neler Yeni

Valorant ban mevzusu!!!

Zone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Dursun Ali Kamil
arkadaşlar valodan 29 ocakda val152 hata kodu ile ban yediğimi öğrendim ve mail attım attıgım mailde bu hatayı gordugun tarıhden ıtıbaren 3 ay sonra o pc de tekrardan oynayabılcegım soylendı aramızda ban yemiş ve banı kalkmıs arkadaşlar varmı varsa onlara sorum sudur hatayı aldıgım tarihin saatine kadar mı gecerlimidir ?
2.ekstra bir şey yapmam gerekiyormu ?
3. suanda saat 29 ocak 00.18 ve oyuna giremiyorum lütfen bilenler yazsıın

equinoxx

80+ Bronze
arkadaşlar valodan 29 ocakda val152 hata kodu ile ban yediğimi öğrendim ve mail attım attıgım mailde bu hatayı gordugun tarıhden ıtıbaren 3 ay sonra o pc de tekrardan oynayabılcegım soylendı aramızda ban yemiş ve banı kalkmıs arkadaşlar varmı varsa onlara sorum sudur hatayı aldıgım tarihin saatine kadar mı gecerlimidir ?
2.ekstra bir şey yapmam gerekiyormu ?
3. suanda saat 29 ocak 00.18 ve oyuna giremiyorum lütfen bilenler yazsıın
saatine kadar geçerli hocam.

equinoxx

80+ Bronze
teşekkür ederim hocam acaba sizde böyle bi durumun içerisinde bulundunuz mu
hocam sistem oyun içi banlardaki gibi çalıştığı için saati beklemek zorundasınız. oyun içi (ses) ban yedim evet ve sistemde yazan saniyeden önce bile açılmadı.

Zone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Dursun Ali Kamil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sistem oyun içi banlardaki gibi çalıştığı için saati beklemek zorundasınız. oyun içi (ses) ban yedim evet ve sistemde yazan saniyeden önce bile açılmadı.sa
hocam sistem oyun içi banlardaki gibi çalıştığı için saati beklemek zorundasınız. oyun içi (ses) ban yedim evet ve sistemde yazan saniyeden önce bile açılmadı.
saol dostum o zaman 29 ocak saat 13.29 da banım acılıcak demektir. eyvallah cevap verdiğin için.

equinoxx

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,770
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom