gençer gamingişlemcin yeteri kadar kullanilmiyor, aldigin yerden destek al, nerden aldin?
hocam iade edip başka sistem mi alsam daha yeni geldi dün geldigençer gaming
nvidia mı alsam hocamgençer gaming
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam iade edip başka sistem mi alsam daha yeni geldi dün geldi
İade edebilirsen edip 3060 Ti veya 4060 al ama olay işlemcide kartta değil söyleyeyimgençer gaming
hocam iade edip başka sistem mi alsam daha yeni geldi dün geldi
nvidia mı alsam hocam
hocam 4060 ti 16 gb alınabilirmi bide iade edersem sıkıntı çıkmaz dimi parayı verirler kullandım çünkü daha dün geldiİade edebilirsen edip 3060 Ti veya 4060 al ama olay işlemcide kartta değil söyleyeyim
O kart alınmaz hocam 16GB ama 128 bit. Size kalmış bir durum ben önermiyorum şahsenhocam 4060 ti 16 gb alınabilirmi bide iade edersem sıkıntı çıkmaz dimi parayı verirler kullandım çünkü daha dün geldi
nerden indirebilirim14 gün koşulsuz iade var bildiğim ama işlemcinin yazılımını indirip dene bi
peki 30 bin en fazla ne önerebilirsinizO kart alınmaz hocam 16GB ama 128 bit. Size kalmış bir durum ben önermiyorum şahsen
hocam youtube da amd işlemci driver kurma yazın videolardan yapınnerden indirebilirim
birde onu deniyim
peki 30 bin en fazla ne önerebilirsiniz
chipset güncellemesi mihocam youtube da amd işlemci driver kurma yazın videolardan yapın
HOCAM kutular açıldığı için iade alamıyoruz diyorlar14 gün koşulsuz iade var bildiğim ama işlemcinin yazılımını indirip dene bi
Nasıl alakası yok kral İşlemci tam performans kullanılmıyor bende hepsini kullanmasina yardımcı oluyorumHocam bunun msconfigden işlemci sayısı seçmeyle bi alakası yok başka bi durum var
bana biosu güncelleyin kaç derece olduğuna bakın dediler işlemci 48 derece şimdi bios güncellemesi yapıcamtahmin ettim ordan aldığını degise
Nasıl alakası yok kral İşlemci tam performans kullanılmıyor bende hepsini kullanmasina yardımcı oluyorum
İşlemci entegresindede sıkıntı olabilir
Windows gerektiğinde ve ne zaman ne kadar işlemci kullanacağını biliyor o ayar neredeyse hiç bişeye yaramıyor bi videoda geliştiriciler için yapıldığını görmüştüm bizlik bi ayar değil o yani.tahmin ettim ordan aldığını degise
Nasıl alakası yok kral İşlemci tam performans kullanılmıyor bende hepsini kullanmasina yardımcı oluyorum
İşlemci entegresindede sıkıntı olabilir