Neler Yeni

valorant bi 50 fps bi 700 oluyor dalgalanıyor stabil değil ne yapmam lazım

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Emre
Bios'a gir cpu ayarlarından Global C-State ayarını kapat, clock boost vs. bi seçenek vardır ekstra, işlemcini turbo frekansta çalıştırmak için, o seçeneği aç. Ondan sonra işlemcin turbo boost clock hızında çalışacaktır. Oyun içerisinde işlemcin GHz değiştirip durmadığından fps dalgalanması olmayacaktır. Görev yöneticisinden attığın fotoğrafta 0.6GHz görünüyor. Belliki senin pcde boştayken GHz düşürme işi verimli çalışmıyor. Dediklerimi yap öyle dene problemin ortadan kalkması lazım.

Mehmet123223

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Luka
Bios'a gir cpu ayarlarından Global C-State ayarını kapat, clock boost vs. bi seçenek vardır ekstra, işlemcini turbo frekansta çalıştırmak için, o seçeneği aç. Ondan sonra işlemcin turbo boost clock hızında çalışacaktır. Oyun içerisinde işlemcin GHz değiştirip durmadığından fps dalgalanması olmayacaktır. Görev yöneticisinden attığın fotoğrafta 0.6GHz görünüyor. Belliki senin pcde boştayken GHz düşürme işi verimli çalışmıyor. Dediklerimi yap öyle dene problemin ortadan kalkması lazım.
hocam yaptım ama arada bi gene takılmalar oluyor bunun programı falan var mı amd master mı ne onla olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğiniz şeyi kapattım fakat turbo boostu bulamadım gigabayte anakartta nerede oluyor bi bilginiz var mı

Ogiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğulcan
hocam başka bir oyunda test edermisin sadece valoda ise silip yüklersin aynı zamanda 14 gün zorunlu iade var tüketici hakkı ama iade etmene gerek yok garantiye yollarsın

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
muhtemelen driverlarda sıkıntı var hocam ekran kartı driverları güncelmi ?

@Ogiii komik bir şey varsa söyle hep beraber gülelim

Mehmet123223

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Luka
hocam başka bir oyunda test edermisin sadece valoda ise silip yüklersin aynı zamanda 14 gün zorunlu iade var tüketici hakkı ama iade etmene gerek yok garantiye yollarsın
bilgisayarcı çağırdık fan bozuk çok ısındığı için geri gönderip yenisini yollatıcaz soğutucunun

Golf 4 R32

80+ Silver
İşlemci yeteri kadar kullanılmıyor, valorant oysaki İşlemci odaklı bir oyun.

Windows + R tuşlarına bas, çıkan yere msconfig yaz ve ss at
Alt tab atınca değerler değişiyor oyunun altta açık olması önemli değil. Msi afterburner ile bakılması lazım oyundayken.

Mehmet123223

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Luka
Alt tab atınca değerler değişiyor oyunun altta açık olması önemli değil. Msi afterburner ile bakılması lazım oyundayken.
soğutmada sorun var 100 derece geri göndericem soğutucunun yenisini takıp yollayacakalr

Ogiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğulcan
muhtemelen driverlarda sıkıntı var hocam ekran kartı driverları güncelmi ?

@Ogiii komik bir şey varsa söyle hep beraber gülelim
kardeşim sen gülmüşün bende karşılık verdim

soğutmada sorun var 100 derece geri göndericem soğutucunun yenisini takıp yollayacakalr
hocam soğutucu markası ne

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
kardeşim sen gülmüşün bende karşılık verdim

hocam soğutucu markası ne
driver sorunu olması ihtimalı %90 olan bir sorun için sistemi garantiiye yollama tavsiyene gülmeyip ne yapacaktım

Ogiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğulcan
driver sorunu olması ihtimalı %90 olan bir sorun için sistemi garantiiye yollama tavsiyene gülmeyip ne yapacaktım
driverları attı arkadaş güncel ve sorunsuzdu aynı zamanda sistemde sorun çıktı işte işlemci soğutucuda

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Göksel
driverları attı arkadaş güncel ve sorunsuzdu aynı zamanda sistemde sorun çıktı işte işlemci soğutucuda
Reis amd kullanıyorsan her güncellemeden sonra veya her yeni bir oyuns girişinde ilk 5 10dk fps droplari giriyor senkronizasyon yaptıktan sonra droplar kalkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,224
Üyeler
167,808
Son üye
qvaesitor
Top Bottom