Neler Yeni

valorant chat ban 6 ay

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan SAYİT
Mükemmel bir karar. Ne kadar Valorant oyuncusu olmasam bile toxic insanlardan arınmış bir ortam herkese gereklidir.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Hedefi çıldırtıp susmak lazım. Kavgadan daha etkili inan bana. Sicilim hâlâ temiz. :kekw:

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
6 ay ranked giremiyorsun demi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Furkan Görür
1 eksildi kaldı 999 hadi hayırlısı xD

Mert.k

80+ Bronze
6 ay chat ban yedim.gece gece olacak ış değıl.ulan 1 gecenın günahı 6 ay mı olur?hemde tam oyun sırasında banlandım.hayır mevzu vardı banlanınca yenılmış gibi oldum.ne yani gece 2 de kimseye anavrat gidemiyecekmiyız?valorant benım ıçın bıtmıştır.iyi geceler dostlar,cs candır.
yediğin için sevinmen lazım ben hayatımda eşleme sistemi bu kadar berbat oyuncuları bir bu kadar toxic üstüne tam rank çıkacakken takımına botları verip rakibe smurf veren bir oyun daha hayatımda görmedim adamlar oyunu oynayan tilt olsun diye yapmış bu aralar zevk alıyorum ama bir o kadar da til oluyorum yeri geliyor keşke bende perma ban yesem diyorum o kadar illallah ettiren bir oyun adamlar ona göre tasarlamış zaten riot un tilt etmeyen bir oyunu yok onun üzerine kurulmuş bir firma tilt oluyorsun ama bırakmakta istemiyorsun
ama hak etmişsin ban yemeyi

tümen

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

JSezar

80+ Silver

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Diyarhan
Olması gereken olmuş

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
6 ay chat ban yedim.gece gece olacak ış değıl.ulan 1 gecenın günahı 6 ay mı olur?hemde tam oyun sırasında banlandım.hayır mevzu vardı banlanınca yenılmış gibi oldum.ne yani gece 2 de kimseye anavrat gidemiyecekmiyız?valorant benım ıçın bıtmıştır.iyi geceler dostlar,cs candır.
günün belli saatlerinde değil hiçbir saatinde birine küfür edemezsin. 6 ay az bile insanlar şu çenelerini tutmayı karşısındakine saygılı olmayı öğrenmeli. çünkü bir eleman ortamı bi tetikliyor ooo savaş alanına dönüyor. çok basit birisi size hakaret ediyorsa ona beyninizi kullanarak öyle bir cevap verinki keşke küfür etseydi daha az otururdu diyebilsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Walter White
Dün kız arkadaşımla girdim. Söylenilenleri sindirmek kolay olmuyor. Umarım daha da ağır cezalar gelir. Kimsenin kimseyi olumsuz etkileme hakkı yok. Bu sözüm geneldir. Olayınızın detaylarını bilmiyorum.

Cihangir

80+ Gold
helal lan riota arada bi işe yarıyo banşamışlar bu sefer

JSezar

80+ Silver
yanlış bakmışım 2 ocakta ban kalkıyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,978
Üyeler