yediğin için sevinmen lazım ben hayatımda eşleme sistemi bu kadar berbat oyuncuları bir bu kadar toxic üstüne tam rank çıkacakken takımına botları verip rakibe smurf veren bir oyun daha hayatımda görmedim adamlar oyunu oynayan tilt olsun diye yapmış bu aralar zevk alıyorum ama bir o kadar da til oluyorum yeri geliyor keşke bende perma ban yesem diyorum o kadar illallah ettiren bir oyun adamlar ona göre tasarlamış zaten riot un tilt etmeyen bir oyunu yok onun üzerine kurulmuş bir firma tilt oluyorsun ama bırakmakta istemiyorsun6 ay chat ban yedim.gece gece olacak ış değıl.ulan 1 gecenın günahı 6 ay mı olur?hemde tam oyun sırasında banlandım.hayır mevzu vardı banlanınca yenılmış gibi oldum.ne yani gece 2 de kimseye anavrat gidemiyecekmiyız?valorant benım ıçın bıtmıştır.iyi geceler dostlar,cs candır.
Bir ömür olanları çok gördüm1 gecenın günahı 6 ay mı olur?
günün belli saatlerinde değil hiçbir saatinde birine küfür edemezsin. 6 ay az bile insanlar şu çenelerini tutmayı karşısındakine saygılı olmayı öğrenmeli. çünkü bir eleman ortamı bi tetikliyor ooo savaş alanına dönüyor. çok basit birisi size hakaret ediyorsa ona beyninizi kullanarak öyle bir cevap verinki keşke küfür etseydi daha az otururdu diyebilsin.6 ay chat ban yedim.gece gece olacak ış değıl.ulan 1 gecenın günahı 6 ay mı olur?hemde tam oyun sırasında banlandım.hayır mevzu vardı banlanınca yenılmış gibi oldum.ne yani gece 2 de kimseye anavrat gidemiyecekmiyız?valorant benım ıçın bıtmıştır.iyi geceler dostlar,cs candır.
Dün kız arkadaşımla girdim. Söylenilenleri sindirmek kolay olmuyor. Umarım daha da ağır cezalar gelir. Kimsenin kimseyi olumsuz etkileme hakkı yok. Bu sözüm geneldir. Olayınızın detaylarını bilmiyorum.6 ay chat ban yedim.gece gece olacak ış değıl.ulan 1 gecenın günahı 6 ay mı olur?hemde tam oyun sırasında banlandım.hayır mevzu vardı banlanınca yenılmış gibi oldum.ne yani gece 2 de kimseye anavrat gidemiyecekmiyız?valorant benım ıçın bıtmıştır.iyi geceler dostlar,cs candır.
Katılıyorum sizin gibi insanlar bu tarz oyunları oynamasa tr serverı çok daha güzel olurHak edene hak ettiği verilir kardeş. İyi olmuş, senin gibi insanlar barınmasın bu oyunda.