Neler Yeni

Yardım Valorant çok yüksek paket kaybı ve ping sorunu

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Eren
Arkadaşlar uzun zamandır valorant oynuyorum bu zamana kadar hiç paket kaybı sayacını açmamıştım. Bugün bi aklıma geldi açayım dedim. 1 maç boyunca toplam 2000 civarı paket kaybı saydı. Bu çok yüksek bir değer, neredeyse her fight da kayıp artıyor ve bunun üstüne bir de pingim çıkıyor. Mesela sabit 20 ms civarı oynuyorum fakat birden 500ms oluyor saniyelik droplar giriyor. Ne yapmam gerekiyor gerçekten bıktım bu internetten. Türk Telekom kullanıyorum. Paketim 50mbps fakat 30-40 civarları alıyorum bazen 20'ye düşüyor.

1743149252007.png

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Arkadaşlar uzun zamandır valorant oynuyorum bu zamana kadar hiç paket kaybı sayacını açmamıştım. Bugün bi aklıma geldi açayım dedim. 1 maç boyunca toplam 2000 civarı paket kaybı saydı. Bu çok yüksek bir değer, neredeyse her fight da kayıp artıyor ve bunun üstüne bir de pingim çıkıyor. Mesela sabit 20 ms civarı oynuyorum fakat birden 500ms oluyor saniyelik droplar giriyor. Ne yapmam gerekiyor gerçekten bıktım bu internetten. Türk Telekom kullanıyorum. Paketim 50mbps fakat 30-40 civarları alıyorum bazen 20'ye düşüyor.

Alıntıyı görüntüle
ethernet ilemi bağlandınız internete?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Muhammet Ali Seviptekin

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Eren
hocam ethernet ile bağlanmayı denermisiniz
hocam deneme şansım şuan yok ama yakın bir zamanda ethernete geçmeyi düşünüyorum zaten. Modeme biraz uzağım ve modem ile pc arasında kapı var. Kapının üzerinden falan dübel ile geçirmek gerekecek. Veya pc yi modemin yanına taşıyacağım. Uğraştırıcı bir iş yani kısacası

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
hocam tahminimce adaptörden dolayı farklı bir adaptörle deneyin

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Kapının üzerinden dübele gerek yok. Kapının altındaki boşluktan veya alt kenarından kolayca geçiyor kablo ben direk öyle kullanıyorum 15 mt olarak.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Eren
hocam tahminimce adaptörden dolayı farklı bir adaptörle deneyin
2 adet adaptörüm var ikisi de ucuz dandik adaptörler fark ettirmiyor hocam. Dediğim gibi en yakın zamanda ethernete geçiş yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapının üzerinden dübele gerek yok. Kapının altındaki boşluktan veya alt kenarından kolayca geçiyor kablo ben direk öyle kullanıyorum 15 mt olarak.
O hiç aklıma gelmemişti hocam mantıklı aslında. Teşekkürler öneri için. bana 5mt yeter gibi ama garanti olsun diye 10mt alsam çok kaba durur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bunu da eklemem gerekecek, interneti komşunun modeminden çekiyoruz mahallede port olmadığından dolayı. Eve ilk taşındığımızda (2 sene olacak neredeyse) internet başvurusu yaptık port yok çalışmalara başlayacağız dediler. Hala tık yok, bunlara para veriyoruz bide kafayı yersin :D

Top Bottom