federalper
80+ Silver
Valorant da F tuşuşm çalışmıyor.Ama normalde çalışıyor.
evet ss atabilirm istersen iplere geldiğimde f yazıyoOyunda ''F'' tuşuna bir görev atandığına emin misin?
Hiçbir uygulamada atalı değil büyük ihtimalleO tuşu arkada çalışan bir uygulamada bir şey yapmak için atadıysan normal.
İplerde mi çalışmıyor yoksa yerden silah alırken de mi?Valorant da F tuşuşm çalışmıyor.Ama normalde çalışıyor.
hiçbir şekilde oyunda çalışmıyorİplerde mi çalışmıyor yoksa yerden silah alırken de mi?
O Zaman bilemedim ben de de split - heavenda iplerde çalışmıyor.hiçbir şekilde oyunda çalışmıyor
bi bakayım silahları alabiliyor muyumO Zaman bilemedim ben de de split - heavenda iplerde çalışmıyor.
Oyun içi bir sorun olabilir.
yok hiçbir şekilde çalışmıyorO Zaman bilemedim ben de de split - heavenda iplerde çalışmıyor.
Oyun içi bir sorun olabilir.
O zaman arkadaşın dediği gibi f tuşunu tekrar ata. Hatta şöyle yap önce başka bir tuşa ata deneme yap sonra f ye ata sonuçları bizimle paylaşbi bakayım silahları alabiliyor muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hiçbir şekilde çalışmıyor
algılıyorChate f yazdığında algılıyor mu? Aynı sorunu csgoda da yaşıyordum wasd tuşları çalışmıyordu ama chate yazabiliyodum
kaç kere denedimO zaman arkadaşın dediği gibi f tuşunu tekrar ata. Hatta şöyle yap önce başka bir tuşa ata deneme yap sonra f ye ata sonuçları bizimle paylaş
Oyundan çıkıp girdiğimde düzeliyordu ben dealgılıyor
Bilemedim o zamanalgılıyor
kaç kere denedim