Neler Yeni

Yardım Valorant Dan Ban Yiyen Arkadaşım Benim Hesabımıda Banlatırmı

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can Güner
Arkadaşım Valorantdan hwid ban yedi fakat bana sadece açtığı hesabın yediğini söyledi fakat birinden duyduğuma göre o bilgisayarın girdiği tüm hesaplar yiyormuş benim hesabımda yermi benim hesabımada girdi

Erda Yıldırım

80+ Gold
Arkadaşım Valorantdan hwid ban yedi fakat bana sadece açtığı hesabın yediğini söyledi fakat birinden duyduğuma göre o bilgisayarın girdiği tüm hesaplar yiyormuş benim hesabımda yermi benim hesabımada girdi
evet ama sakın hesabına girme hesabında ban yer
ama anakart banı 3 aya açılıyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hwid yedikten sonra o cihazdan bir hesaba girmeye çalışınca o da ban yiyor diye biliyorum.

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can Güner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ama sakın hesabına girme hesabında ban yer
ama anakart banı 3 aya açılıyor
peki nasıl oynayacağım hesabıma girmeyip
Mesaj otomatik birleştirildi:

hwid yedikten sonra o cihazdan bir hesaba girmeye çalışınca o da ban yiyor diye biliyorum.
hmm anladım onun benim hesabıma mı girmemesi lazım yoksa benim kendi hesabımda mı oynamaya devam etmeme lazım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
peki nasıl oynayacağım hesabıma girmeyip
Mesaj otomatik birleştirildi:

hmm anladım onun benim hesabıma mı girmemesi lazım yoksa benim kendi hesabımda mı oynamaya devam etmeme lazım
Banı arkadaşının bilgisayarı yediyse sen kendi bilgisayarından girebilirsin sorun olmaz. Arkadaşın yüzünden bir şekilde ban yediysen bilemem tabi ama sen kendi bilgisayarından hesaba girdiğin için ban yemezsin.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
yeni banım açııldı (6ay sonra) sakın bak sakın hesabın adını ağzına alma sakın sakın kimseye verme paylaşma 1 ay uzatır banını arkadaşının

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can Güner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni banım açııldı (6ay sonra) sakın bak sakın hesabın adını ağzına alma sakın sakın kimseye verme paylaşma 1 ay uzatır banını arkadaşının
şuan o girdiği hesaplarda ban yiyor o nasıl oynayacak ben vermiyorum zaten de

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
şuan o girdiği hesaplarda ban yiyor o nasıl oynayacak ben vermiyorum zaten de
o oynayamıyacak banlandıysa bilet yazıcak ne zaman açılacaklarını söyleyecekler bi salaklık yapıp yeni hesap açıp girmesin hepsi banlanıyor 6 tane hesap kaptırdım ben

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Can Güner
kendi ana hesabına girdi ve ban yedi ana hesabı yan hesabına girdi o da yedi benimki yer mi ve onun banı şuan 1 ay daha uzadımı

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

1EiEN7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13