evet ama sakın hesabına girme hesabında ban yerArkadaşım Valorantdan hwid ban yedi fakat bana sadece açtığı hesabın yediğini söyledi fakat birinden duyduğuma göre o bilgisayarın girdiği tüm hesaplar yiyormuş benim hesabımda yermi benim hesabımada girdi
hwid yedikten sonra o cihazdan bir hesaba girmeye çalışınca o da ban yiyor diye biliyorum.Arkadaşım Valorantdan hwid ban yedi fakat bana sadece açtığı hesabın yediğini söyledi fakat birinden duyduğuma göre o bilgisayarın girdiği tüm hesaplar yiyormuş benim hesabımda yermi benim hesabımada girdi
peki nasıl oynayacağım hesabıma girmeyipevet ama sakın hesabına girme hesabında ban yer
ama anakart banı 3 aya açılıyor
hmm anladım onun benim hesabıma mı girmemesi lazım yoksa benim kendi hesabımda mı oynamaya devam etmeme lazımhwid yedikten sonra o cihazdan bir hesaba girmeye çalışınca o da ban yiyor diye biliyorum.
yeni hesap açın eğer 1 hafta ban yemez iseniz ana hesaba girinpeki nasıl oynayacağım hesabıma girmeyip
Banı arkadaşının bilgisayarı yediyse sen kendi bilgisayarından girebilirsin sorun olmaz. Arkadaşın yüzünden bir şekilde ban yediysen bilemem tabi ama sen kendi bilgisayarından hesaba girdiğin için ban yemezsin.peki nasıl oynayacağım hesabıma girmeyip
Mesaj otomatik birleştirildi:
hmm anladım onun benim hesabıma mı girmemesi lazım yoksa benim kendi hesabımda mı oynamaya devam etmeme lazım
yeni banım açııldı (6ay sonra) sakın bak sakın hesabın adını ağzına alma sakın sakın kimseye verme paylaşma 1 ay uzatır banını arkadaşınınArkadaşım Valorantdan hwid ban yedi fakat bana sadece açtığı hesabın yediğini söyledi fakat birinden duyduğuma göre o bilgisayarın girdiği tüm hesaplar yiyormuş benim hesabımda yermi benim hesabımada girdi
şuan o girdiği hesaplarda ban yiyor o nasıl oynayacak ben vermiyorum zaten deyeni banım açııldı (6ay sonra) sakın bak sakın hesabın adını ağzına alma sakın sakın kimseye verme paylaşma 1 ay uzatır banını arkadaşının
o oynayamıyacak banlandıysa bilet yazıcak ne zaman açılacaklarını söyleyecekler bi salaklık yapıp yeni hesap açıp girmesin hepsi banlanıyor 6 tane hesap kaptırdım benşuan o girdiği hesaplarda ban yiyor o nasıl oynayacak ben vermiyorum zaten de
ban bittikten sonra neden ban atıyor ki