Neler Yeni

Valorant Delipop Vandal alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Merhaba hayırlı bayramlar. Delipop setini normalde de çok istiyordum. Sadece vandalı 2175vp ye mağazama gelmiş. Sizce o paraya değer mi? Daha güzeli gelir mi? Beklememi önerdiğiniz skin önerilerinizi bekliyorum.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Merhaba hayırlı bayramlar. Delipop setini normalde de çok istiyordum. Sadece vandalı 2175vp ye mağazama gelmiş. Sizce o paraya değer mi? Daha güzeli gelir mi? Beklememi önerdiğiniz skin önerilerinizi bekliyorum.
bence değer eğer en çok delipop vandalı seviyorsanız alın derim

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Benim maç anında efektleri çok dikkatimi dağıtıyor ama beğeniyorsan al bence.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vuruş hissiyatı o kadarda güzel değil tercih meselesi ama yağmacı varken alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatangame önerir misiniz? İndirim var.

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
Valorantın çoğu skini ztn güzel ben asil kullanıyorum herkezin zevki kendine göre :D

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
kanka delipop vandal bir süre sonra mermıler gıtmıyomuş hissiyatı verıyor yağmacı vandaldan da bi süre sonra sıkılıyorsun asil vandal ile ejder vandal alabilirsin ejderi almanı öneririm asil ile ilgili olumsuz şeyler söyleyen arkadaşlarım var ejderde henüz rastlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
kanka delipop vandal bir süre sonra mermıler gıtmıyomuş hissiyatı verıyor yağmacı vandaldan da bi süre sonra sıkılıyorsun asil vandal ile ejder vandal alabilirsin ejderi almanı öneririm asil ile ilgili olumsuz şeyler söyleyen arkadaşlarım var ejderde henüz rastlamadım
Ejder vandalı bende çok seviyorum. Arkadaşlarım birkaçında mevcut da, her raunt başında silah istemek istemiyorum. Ejder efektleri biraz dikkat dağıtıyor gibi. Bide silahlardaki ateş etme sesinin değişmesi hoşuma gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deseni alıp beğenmezsem iade edebilir miyim?

Top Bottom