1.3 gb güncelleme sonrası dimi hocam?arkadaşlar kardeşim valorantta girmeye çalışıyor ama doğrulanıyorda kalıyor
evet1.3 gb güncelleme sonrası dimi hocam?
bende donanım yetmezliğinden bırakacam yakındaBen direk güncelleme yapamıyorum, Anti Cheat'i yüzünden oyunu bırakmıştım.
Eh derttaşız o zaman bende bekliyorum. Sanırım herkes bi anda yapınca server çöktü tahminim bu yönde 2 3 saat sonra denerim
Rito şu an büyük güncellemeler yapmaya çalışıyor, Lol'e DX11 getireceğiz derken Valorant'a fix getireceğiz derken saçmalamaya başladılar.Eh derttaşız o zaman bende bekliyorum. Sanırım herkes bi anda yapınca server çöktü tahminim bu yönde 2 3 saat sonra denerim
Olan bize oluyor. Neyse beklemekten başka çaremiz yokValorant DX11'le yapılan bir oyun muydu? Bunu bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rito şu an büyük güncellemeler yapmaya çalışıyor, Lol'e DX11 getireceğiz derken Valorant'a fix getireceğiz derken saçmalamaya başladılar.
İyi Hocam benidr sokar umarım. Direk KillJoyu açıcamşuan girdi çok şükür ama dünde girememişti
Arkadaşlarınla oyna varsa. Çok daha eğlenceli olur.Bir sorum daha var Valorant nedense 2 el sonrasında bende ağrılar yapmaya başlıyor, oyun sarmıyor hiçbir şekilde.