VALORANT E-PİN HATASI

fame1

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben bugün trendyol üzerinden 3 adet e-pin aldım bozdurmaya girdim oyuna sayfa baya yavaştı ilk e-pini başarıyla bozdurdum 2. ve3. de bilinmeyen bir hata oluştu tekrar dene yazısı geldi bende tekrar denedim bu sefer bu e-pin kullanılmış demeye başladı hesabımada vp düşmedi bu durumda maduriyetim giderilir mi desteğe yazdım başına gelen varsa yardımcı olabilir mi

ilgilenmeleri lazım . müşteri temsilcisine bağlan hallederler.

ya sorunumu belirttim support kısmına hala dönüş olmadı hep böyle geç mi ilgileniliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant desteğe yani trendyol satıcısı oyun ile görüşün dedi
valorant'la bir işin yok nereden aldıysan orayla görüşmen gerek , trendyol asistanıyla iletişime geç..

valorant'la bir işin yok nereden aldıysan orayla görüşmen gerek , trendyol asistanıyla iletişime geç..
e-pini bozururken bilinmeyen bir hata oluştu dedi ve valorantdın destek linki gelmişti ekrana , trendyola belirttiğimde oyunla görüşün dedi ondan orayada yazdım

e-pini bozururken bilinmeyen bir hata oluştu dedi ve valorantdın destek linki gelmişti ekrana , trendyola belirttiğimde oyunla görüşün dedi ondan orayada yazdım
eğer trendyol'a "e-pini bozururken bilinmeyen bir hata oluştu" dersen tabii ki oyunla görüş der..
e-pinim kullanılmış diceksin değişim sağlayacaklar basit aslında.

eğer trendyol'a "e-pini bozururken bilinmeyen bir hata oluştu" dersen tabii ki oyunla görüş der..
e-pinim kullanılmış diceksin değişim sağlayacaklar basit aslında.
kullanılmış olması imkansız diye belirtiyorlar şimdi öyle deneyeceğim

Geri