VALORANT E-PİN HATASI

fame1

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben bugün trendyol üzerinden 3 adet e-pin aldım bozdurmaya girdim oyuna sayfa baya yavaştı ilk e-pini başarıyla bozdurdum 2. ve3. de bilinmeyen bir hata oluştu tekrar dene yazısı geldi bende tekrar denedim bu sefer bu e-pin kullanılmış demeye başladı hesabımada vp düşmedi bu durumda maduriyetim giderilir mi desteğe yazdım başına gelen varsa yardımcı olabilir mi

ilgilenmeleri lazım . müşteri temsilcisine bağlan hallederler.

ya sorunumu belirttim support kısmına hala dönüş olmadı hep böyle geç mi ilgileniliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant desteğe yani trendyol satıcısı oyun ile görüşün dedi
valorant'la bir işin yok nereden aldıysan orayla görüşmen gerek , trendyol asistanıyla iletişime geç..

valorant'la bir işin yok nereden aldıysan orayla görüşmen gerek , trendyol asistanıyla iletişime geç..
e-pini bozururken bilinmeyen bir hata oluştu dedi ve valorantdın destek linki gelmişti ekrana , trendyola belirttiğimde oyunla görüşün dedi ondan orayada yazdım

e-pini bozururken bilinmeyen bir hata oluştu dedi ve valorantdın destek linki gelmişti ekrana , trendyola belirttiğimde oyunla görüşün dedi ondan orayada yazdım
eğer trendyol'a "e-pini bozururken bilinmeyen bir hata oluştu" dersen tabii ki oyunla görüş der..
e-pinim kullanılmış diceksin değişim sağlayacaklar basit aslında.

eğer trendyol'a "e-pini bozururken bilinmeyen bir hata oluştu" dersen tabii ki oyunla görüş der..
e-pinim kullanılmış diceksin değişim sağlayacaklar basit aslında.
kullanılmış olması imkansız diye belirtiyorlar şimdi öyle deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,910
Üyeler
173,894
Son üye
Panzer46
Geri