hocam hangi edit programını kullandınızpremier pro ile sadece rsmb birde vibrance efekti veriyorum editçiler gibi uğraşacak vaktim yok kısa ve etkili taktikler vermek isterseniz önerilere açığım edit:
ayak üstü izletcen videonu kdgblgbgnzdşhpremier pro ile sadece rsmb birde vibrance efekti veriyorum editçiler gibi uğraşacak vaktim yok kısa ve etkili taktikler vermek isterseniz önerilere açığım edit:
Nasıl yani izleme kastığımımı düşünüyorsun bir işime yaramayacakayak üstü izletcen videonu kdgblgbgnzdşh
47.saniyede aslında ölmüyorum 2 saat adamı arıyorum47. saniyedeki gibi öldüğünü belli eden veya o hareketinden sonra bir şey olmadığını belli eden yerleri daha erken kes fark ettirme yani
gırgırındayım aim güzel stabil eline sağlık izledim bence akıcıydıNasıl yani izleme kastığımımı düşünüyorsun bir işime yaramayacak
yok sıkıntı değil dediğim gibi gırgırına dedim sakinSağolun zaten çoğu videom telif uyarılı hiç bir şey elde etmiyorum bunuda bil
şarkıyla vuruşlar aşırı uyumsuz ve vuruşlardan sonra bişey yapmadığın halde orları kesmemişsin. öldüğün yerleri gösterme. birde vuruş anlarında patlama efekti verebilirsin yani ekran daha beyazlaşır kill aldığında anlatabilmişimdir umarım.premier pro ile sadece rsmb birde vibrance efekti veriyorum editçiler gibi uğraşacak vaktim yok kısa ve etkili taktikler vermek isterseniz önerilere açığım edit:
Anladım kill kısmını şarkıya uydurayım diyorsunuz ama vuruşlardan sonra derken zaten maks 1 sn duruyorşarkıyla vuruşlar aşırı uyumsuz ve vuruşlardan sonra bişey yapmadığın halde orları kesmemişsin. öldüğün yerleri gösterme. birde vuruş anlarında patlama efekti verebilirsin yani ekran daha beyazlaşır kill aldığında anlatabilmişimdir umarım.