Neler Yeni

Valorant editim nasıl. Başka ne ekleyebilirim.

sigmaboy1

80+
premier pro ile sadece rsmb birde vibrance efekti veriyorum editçiler gibi uğraşacak vaktim yok kısa ve etkili taktikler vermek isterseniz önerilere açığım edit:

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ege Y.
premier pro ile sadece rsmb birde vibrance efekti veriyorum editçiler gibi uğraşacak vaktim yok kısa ve etkili taktikler vermek isterseniz önerilere açığım edit:
hocam hangi edit programını kullandınız

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
15. saniyede şarkıdaki yükselme anı, güzel hareketler yaptığın yerlere koyulursa daha güzel olur mesela 18. saniyedeki aldığın iki kill gibi veya chamber ulti ile yaptığın vuruş gibi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Ferhat Bilgi
ayak üstü izletcen videonu kdgblgbgnzdşh

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
47. saniyedeki gibi öldüğünü belli eden veya o hareketinden sonra bir şey olmadığını belli eden yerleri daha erken kes fark ettirme yani

sigmaboy1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayak üstü izletcen videonu kdgblgbgnzdşh
Nasıl yani izleme kastığımımı düşünüyorsun bir işime yaramayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

47. saniyedeki gibi öldüğünü belli eden veya o hareketinden sonra bir şey olmadığını belli eden yerleri daha erken kes fark ettirme yani
47.saniyede aslında ölmüyorum 2 saat adamı arıyorum :D

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit
şarkıyla vuruşlar aşırı uyumsuz ve vuruşlardan sonra bişey yapmadığın halde orları kesmemişsin. öldüğün yerleri gösterme. birde vuruş anlarında patlama efekti verebilirsin yani ekran daha beyazlaşır kill aldığında anlatabilmişimdir umarım.

sigmaboy1

80+
şarkıyla vuruşlar aşırı uyumsuz ve vuruşlardan sonra bişey yapmadığın halde orları kesmemişsin. öldüğün yerleri gösterme. birde vuruş anlarında patlama efekti verebilirsin yani ekran daha beyazlaşır kill aldığında anlatabilmişimdir umarım.
Anladım kill kısmını şarkıya uydurayım diyorsunuz ama vuruşlardan sonra derken zaten maks 1 sn duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,847
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom