Valorant Ekran kartı Çöktü! Uyarısı

sezarillo

80+
Reaksiyon skoru
62
Arkadaşlar dün DA-G5 sistemini aldım.Asus radeon rx 6600 varş.Valorant'ı yükledim fakat hiçbir şekilde oynayamıyorum ekran kartı çöktü uyarısı geliyor her seferinde.Youtube'da ne kadar video varsa izledim ama olmuyor.Yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden minnettarım

Arkadaşlar dün DA-G5 sistemini aldım.Asus radeon rx 6600 varş.Valorant'ı yükledim fakat hiçbir şekilde oynayamıyorum ekran kartı çöktü uyarısı geliyor her seferinde.Youtube'da ne kadar video varsa izledim ama olmuyor.Yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden minnettarım
Ddu ile eski driveri silin tekrar yükleyin düzelir umarım

ddu nedir? eski driver nedir? ben çok cahilim kusura bakmayın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd radeon'u güncelledim ama.Driver olarak onu diyorsanız eğer ki.
Ddu bir sürücü silme uygulamasıdır. Mevcut ekran kartınızın sürücüsünü siler. Siz sitesinden en yeni olan versiyonu kurarsınız.

Ddu bir sürücü silme uygulamasıdır. Mevcut ekran kartınızın sürücüsünü siler. Siz sitesinden en yeni olan versiyonu kurarsınız.

Yapamıyorum :(

bu normal bir şey mi peki? İtopya ile görüşeceğim yoksa.Delirmeme ramak kaldı ne yapsam düzelmiyor...

pc win 11 mi 10 mu

pc win 11 mi 10 mu
10 home

Hocam o kadar büyük bir sorun değil tahminimce. Windows kaç kullanıyorsunuz ?
10 home sürümünü kullanıyorum.Sorun ortadan kalktı gibi gözüküyor şu anda.Ama dün gece de çatır çatır oyunu oynarken 5:4'ten 16:9'a aldığımda çöktü.Yeniden başlattığımda ise yine oyunuma devam edebildim.Bugün ise direkt 16:9 oynadım,bir sorun olmadı.

evet merhabalar tekrardan ben :D Yine aynı hatayı almaya başladım yani değişen bir şey olmamış...

Yapabiliyorsanız, OCCT ile bilgisayarı test edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,171
Üyeler
174,317
Son üye
mercedeskadir
Geri