Windows ayarlarından Donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması seçeneğini kapatıp dener misin bir deArkadaşlar gainward rtx3060 ti ekran kartım var valoranta girdiğimde biraz oynadıktan sonra ekran kartı sürücüsü çöktü hatası verio çözümünü bilen varmı
Tamam denerim birazdan PC yeni onunda belirtiyim reisWindows ayarlarından Donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması seçeneğini kapatıp dener misin bir de
Reis bilgisyardan anlamıyorum özellikleri butam bilgisayar özelliklerini yazar mısın xmp profili açık mı
Hayır dediğim gibi bişeye ellemedim Windows yüklü gelmiş direkt bastım tuşa açıldıBios ayarlarından ram frekansını değiştirdin mi
Şuanda ddu diye bişi varmış Nvidia sitesinden driveri yükledim tam sıfırladdım ekran kartını şimdi driveri yükledim bakalım olacakmıBios ayarlarından ram frekansını değiştirdin mi
Geforce Experience yükleyip ekran kartının driverını herzaman güncel tutabilirsin ,siteden uğraşmaHayır dediğim gibi bişeye ellemedim Windows yüklü gelmiş direkt bastım tuşa açıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda ddu diye bişi varmış Nvidia sitesinden driveri yükledim tam sıfırladdım ekran kartını şimdi driveri yükledim bakalım olacakmı
Zaten güncelde gene hata verioGeforce Experience yükleyip ekran kartının driverını herzaman güncel tutabilirsin ,siteden uğraşma
Yeni olup olmaması önemli değil. Buna benzer bi sorun yaşıyordum Valorant oynarken alt+tab yaptığımda bilgisayar kilitleniyordu power tuşundan kapatmadan kesinlikle kapatamıyordum bilgisayarı. Bu şekilde çözmüştüm sorunu belki size de yardımcı olabilirTamam denerim birazdan PC yeni onunda belirtiyim reis