şans birazda arakdaş öneri yapmış sadeceBen de neden olmadı??
Şans olduğu kadar çoğunlukda ister bu şey.şans birazda arakdaş öneri yapmış sadece
Ne yapsın anket mi yapsın siz de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz diye kendisi yediği ve size yardımcı olmak istediği için paylaşmış sen yemiyorsan kaldırmazsın olur biterŞans olduğu kadar çoğunlukda ister bu şey.
Nvidianın sürücüsünü yükledikten sonra 2 kere mavi ekran 4 kere oyunda uzun droplar yedim. DDU ile kaldırıp bi önceki drivere geçtim. Sıkıntı ortadan kalktı.Şans olduğu kadar çoğunlukda ister bu şey.
NVIDIA yeni sürücü herkeste sorun yarattı. Sabahtan beri denk geliyorum mavi ekranlara ve bu tarz hatalara.NVIDIA yeni sürücü sürümü olan 466.63 ile Valorant'ta sürücü hatası veriyor, mümkünse şuan yapmayın. Yaptıysanız DDU ile kaldırıp eski bir sürücü sürümünü kurun.
nvidia yeni birşeyler deniyorNvidianın sürücüsünü yükledikten sonra 2 kere mavi ekran 4 kere oyunda uzun droplar yedim. DDU ile kaldırıp bi önceki drivere geçtim. Sıkıntı ortadan kalktı.
Yayın yapıyorum streamlabs üzerinden ve Valorant oynuyorum alta atınca direkt sürücü hatası veriyor yayın kapanıyor bugun yayında iki kez verdi yayın p.. oldu dün yapmamıştı anlam veremedimSorun hakkında;
Dün yaşanan sıkıntı artık yaşanmıyor, enteresan.
Bu sürücüde bir tür sıkıntı var. Bunu çözmek için DDU ile silip eski sürümü indirebilirsiniz veya yeni sürümü bekliyebilirsiniz.Yayın yapıyorum streamlabs üzerinden ve Valorant oynuyorum alta atınca direkt sürücü hatası veriyor yayın kapanıyor bugun yayında iki kez verdi yayın p.. oldu dün yapmamıştı anlam veremedim
Aynısı bende oldu 1-2 Saniyeliğine direkt pc donuyordu DDU ile sildim yükledim olduBu sürücüde bir tür sıkıntı var. Bunu çözmek için DDU ile silip eski sürümü indirebilirsiniz veya yeni sürümü bekliyebilirsiniz.