Neler Yeni

Valorant Elo Boost Nereden Yaptırılır?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Niye boost yapıyor? Belki reflexleri onun maksimum diamond olduğunu gösterecek. Çok tanıdığım var oyunlarda hesaplarını boost yapıyorlar sonra oyunda takım arkadaşları tarafından linçleniyorlar. Düşün gümüşsün ve dia boostlatıyon ve oynayamıyon adam sana sövmekten hiç çekinmez.

Mesela benim arkadaş CS'de novaydı ben de supreme dim adam supreme çıktı adamda kol yok bir maçta alabildiği maks kill 5 di. Mis gibi sövdüm yüzüne hem de. Oynamayı bilmiyorsan yüksek rank isteme.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Niye boost yapıyor? Belki reflexleri onun maksimum diamond olduğunu gösterecek. Çok tanıdığım var oyunlarda hesaplarını boost yapıyorlar sonra oyunda takım arkadaşları tarafından linçleniyorlar. Düşün gümüşsün ve dia boostlatıyon ve oynayamıyon adam sana sövmekten hiç çekinmez.

Mesela benim arkadaş CS'de novaydı ben de supreme dim adam supreme çıktı adamda kol yok bir maçta alabildiği maks kill 5 di. Mis gibi sövdüm yüzüne hem de. Oynamayı bilmiyorsan yüksek rank isteme.
Yok çocuk iyi oynuyor onda sorun yok gayet te elmas gibi oynuyor ama çıkmak için uğraşmak istemiyor. O kadar flamer gelecek troller gelecek fln direk elmas olmak istiyor yoksa çocuk baya iyi.

tampi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Berke Sönmez
Arkadaşım dedi ben boost yaptırmak istiyorum bende kendin oynayarak çık hiçbir şey elde edemezsin fln dedim dinlemedi bende onu kırmak istemedim ve şuan güvenilir elo boost yeri arıyorum. Daha önce yaptıran arkadaşlar varsa konuya gelebilirse sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Usta Eloboost'tan yaptırabilirsin, güvenilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,561
Üyeler
164,329
Son üye
iTzCassidy
Top Bottom