Valorant Fps Drop Takılma

user001

80+
Reaksiyon skoru
0
Sistem bilgilerim:
Cpu : ryzen 5 5600
Ram : team tuf gaming 2x8 3200mhz cl16
Ekran kartı : sapphire pulse rx 7700xt
Anakart : asrock b450m hdv r4.0
Psu : msi mag a650bn
Ssd : AGI1T0G16AI198
Windows 11
Gayet sorunsuz kullandığım sistemim bir kaç gün önce 2 defa reset attı o günden sonra valorantta fps drop yaşamaya başladım fps yüksek fakat aşırı takılma drop yaşıyorum pubg cs 2 the finals apex legends denedim fps drop veya takılma yaşamadım sadece bu durum valorantta var windows 10-11 kurdum format attım 10 dan fazla amd driver denedim chipset güncelldim bios sürümüm beta olmayan en son sürümde betada yükleyip test ettim valorant sildim temiz kurulum yaptım değişmedi pbo kapattım xmp açık kapalı denedim tpm kapattım hiçbiri işe yaramadı donanımları teker teker test ettim psu için power test ramler için memtest işlemci için aida64 prime95 hepsi temiz çıktı ne yapmalıyım

Onlar bir işe yaramıyor.
kenar yumuşatma ayarını hiçbiri deyip eşyönsüz filtereleme yi 1x e çekip denermisiniz birde deneysel keskinleştirmeyi kapatın isterseniz sıkıntı yaratabilir bu ayarlar eğer olmazsa dpc gecikme testi yapın

kenar yumuşatma ayarını hiçbiri deyip eşyönsüz filtereleme yi 1x e çekip denermisiniz birde deneysel keskinleştirmeyi kapatın isterseniz sıkıntı yaratabilir bu ayarlar eğer olmazsa dpc gecikme testi yapın
sanırım genel olarak oyunda bir problem var en son güncellemdeden sonra

https://outbyte.com/wiki/tr/errors/...GL5DXw4rXdeVgyQPtoPPAFhO8p9L-pVkaAjYwEALw_wcB burdan birkaç ayar yapıp deneyebilirsiniz gereğini aşmadığınız sürece fps inizi arttırır ben kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun birde driver versiyonu var onuda yüklerseniz driver larda sorun var mı onu da tespit ediyordu yanlış hatırlamıyorsam
deneysel keskinleştirme ve netliği arttır ayarını kapatınca droplar azaldı ama hala var oyunun sorunu sanırım yüzde 80

deneysel keskinleştirme ve netliği arttır ayarını kapatınca droplar azaldı ama hala var oyunun sorunu sanırım yüzde 80
Evet oyunun sorunu fakat minimum a indirebiliyorsunuz pcrepair uygulaması ile optimizasyon da yapın isterseniz

rehber falan var ise atarmısınız nasıl yapacağım güncelleme ile çözerler diye düşünüyorum sorunu
Amd nin ekran kartı uygulamasındanda yapabilirsiniz daha etkili olur

Bende mx130 var nvidia nın nvidia controller dan ayarladım fps 10-20 de olsa artış oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,734
Üyeler
174,772
Son üye
Melokelo656
Geri