BuraKaya
80+
Dahası
Monitörünüz VGA mı? Daha yüksek çözünürlükleri denerken ekran yarım mı oluyor?bütün çözünürlükleri denedim dahada berbat oluryor
vga to hdmi dediğiniz gibi oluyor ama geçen güne kadar bişey yoktuMonitörünüz VGA mı? Daha yüksek çözünürlükleri denerken ekran yarım mı oluyor?
1920x1080 doldur yapıp dener misin
bu şekilde oluyor1920 1080de düzelmesi lazım bilmiyorum
Hocam bu sorunu bende yaşadım,bende hdmi to vga kullanıyorum.Şunu söyleyebilirim ki kablodan dolayı oluyor bu sorun,bir yakınım da yaşadı bu sorunu.Benim monitörümde dalgalanma sorunu olmuştu ve yeni kablo aldım.Yeni kablo ile oyuna girdiğimde sizin yaşadığınız sorunu yaşadım.Kısacası başka kablo ile denemeniz iyi olur.vga to hdmi dediğiniz gibi oluyor ama geçen güne kadar bişey yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu şekilde oluyor
beklicez o zaman monitör alcam 1 hafta bekleyelimHocam bu sorunu bende yaşadım,bende hdmi to vga kullanıyorum.Şunu söyleyebilirim ki kablodan dolayı oluyor bu sorun,bir yakınım da yaşadı bu sorunu.Benim monitörümde dalgalanma sorunu olmuştu ve yeni kablo aldım.Yeni kablo ile oyuna girdiğimde sizin yaşadığınız sorunu yaşadım.Kısacası başka kablo ile denemeniz iyi olur.