Teknolojisever1
80+
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Teknoloji Sever
Merhaba arkadaşlar. Valorant oyununda yeniyim. Öğrenmek istediğim şeyler var ama net bir bilgi bulamadım.
Silahlardaki kaplamalar silaha ekstradan herhangi bir güç veriyor mu ? Yani mesela daha hızlı atış yapma daha doğru isabet gibi şeyler.
Bazı oynayan kişilerde gördüm. Nişan aldıkları şey çok küçük ve hiç atışları farklı yere kaymıyor. Ben normalde atış yaparken iyi nişan alırım ama mermiler sekiyor. Bunu engelleyebilir miyim ? İsabet sabitleyici gibi para ile satın alınan herhangi bir şey var mı ?
Karakterlerin koşma hızları değişiyor mu ?
Makineli tüfeklerden seri atışta sabit kalabilecek olan hangisidir ?
Para ile güçlendirilebilen herhangi bir özellik var mı ?
Birde nişan alma işaretini küçük yapmaktaki amaç nedir ? Ben de küçük yaptım ama ben büyük görünmesini istemiyorum ve iyi nişan aldığım için yaptım. Başka bir amacı var mı ? Örn. isabet ettirme arttırma ?
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Silahlardaki kaplamalar silaha ekstradan herhangi bir güç veriyor mu ? Yani mesela daha hızlı atış yapma daha doğru isabet gibi şeyler.
Bazı oynayan kişilerde gördüm. Nişan aldıkları şey çok küçük ve hiç atışları farklı yere kaymıyor. Ben normalde atış yaparken iyi nişan alırım ama mermiler sekiyor. Bunu engelleyebilir miyim ? İsabet sabitleyici gibi para ile satın alınan herhangi bir şey var mı ?
Karakterlerin koşma hızları değişiyor mu ?
Makineli tüfeklerden seri atışta sabit kalabilecek olan hangisidir ?
Para ile güçlendirilebilen herhangi bir özellik var mı ?
Birde nişan alma işaretini küçük yapmaktaki amaç nedir ? Ben de küçük yaptım ama ben büyük görünmesini istemiyorum ve iyi nişan aldığım için yaptım. Başka bir amacı var mı ? Örn. isabet ettirme arttırma ?
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.