Neler Yeni

Yardım Valorant hesabı alınır mı ?

dusthizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ömer Faruk Ekinci
öncelikle merhaba arkadaşlar bugün kuzemim bana yazdı. Yeni bilgisayar almış valoranta fln başlayıp içerik üretecekmiş. Videolarda güzel görünmesi adına ve zevk alması adına valorant skinli hesap araştırmaya başlamış. İtemsatışta bir hesap bulmuş 700tl ye onu alacakmış bana sordu işte alınır mı? diye fln bende ona dedim galiba geri çekilme olayları vs oluyor. Satan adama sormuş adam ilk mail ile verecekmiş telefon fln bağlanmamış hesaba . ben pek emin olamadım bi sizlere sorayım dedim

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
alınmazı zaten yasak tanıdık birinden alsın kesin tokatlarlar ya da açsın kendi hesap para bassın

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kerem Aktaş
öncelikle merhaba arkadaşlar bugün kuzemim bana yazdı. Yeni bilgisayar almış valoranta fln başlayıp içerik üretecekmiş. Videolarda güzel görünmesi adına ve zevk alması adına valorant skinli hesap araştırmaya başlamış. İtemsatışta bir hesap bulmuş 700tl ye onu alacakmış bana sordu işte alınır mı? diye fln bende ona dedim galiba geri çekilme olayları vs oluyor. Satan adama sormuş adam ilk mail ile verecekmiş telefon fln bağlanmamış hesaba . ben pek emin olamadım bi sizlere sorayım dedim
hem güvenli değil hem de bir tadı yok. marketten alması, 0dan dizmek falan çok daha eğlenceli ve keyiflidir

Shourd

80+ Gold
kendisi para ile alsın boşversin hesabı

dusthizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ömer Faruk Ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınmazı zaten yasak tanıdık birinden alsın kesin tokatlarlar ya da açsın kendi hesap para bassın
aynı şeyi dedim o da bana dediki vp ye zam gelmiş 1 skin en az 500 tl fln

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
aynı şeyi dedim o da bana dediki vp ye zam gelmiş 1 skin en az 500 tl fln
e valorant oynamak yerine baska oyun oynasın ozmn tokatlanmaktan iyidir neyine güvenecen adamın sen e psotayı değiştiremeden şifreyi değiştirirse ve senden parayı almışsa para gider :D

cagsinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
caglar bora
Bence alınır çünkü ben satıyorum.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Mehmetcan İvrendi
Eğer Valo hesabının Bağlı olduğu E-posta'nın telefon numarasını kendi numarasıyla değistirip kurtarma e-postasınıra kaldırırsa ve E-postanın Şifresini değistirirse ve sonra Valo hesabının şifresini degiştirirse ve baglı telefon vs. Varsa bunları kaldırırsa alınabilir
-Ama Adam arkadaşın Bunları yapana kadar çoktan Hesabı GG yapar yani önce hesap sonra para diye anlaşamazsanız kesinlikle alınmaz.

-Riot Hesaplarında Bağlı e-postayı falan kaldırabiliyon veya değistire biliyon diye hatırlıyom (yanlış olabilir bir deneme hesabı açın bakın kurcalayın) eğer hatırladığım gibi ise hesabı alır almaz tüm bağlantıları kaldırıp değistirirse alınabilir.

-Bence Valo oynamak başlı başına hata bence Arkadaşını LOL yada CS2'ye Başlat XD

dusthizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ömer Faruk Ekinci
aynı şeyi dedim o da bana dediki vp ye zam gelmiş 1 skin en az 500 tl dln
Eğer Valo hesabının Bağlı olduğu E-posta'nın telefon numarasını kendi numarasıyla değistirip kurtarma e-postasınıra kaldırırsa ve E-postanın Şifresini değistirirse ve sonra Valo hesabının şifresini degiştirirse ve baglı telefon vs. Varsa bunları kaldırırsa alınabilir
-Ama Adam arkadaşın Bunları yapana kadar çoktan Hesabı GG yapar yani önce hesap sonra para diye anlaşamazsanız kesinlikle alınmaz.

-Riot Hesaplarında Bağlı e-postayı falan kaldırabiliyon veya değistire biliyon diye hatırlıyom (yanlış olabilir bir deneme hesabı açın bakın kurcalayın) eğer hatırladığım gibi ise hesabı alır almaz tüm bağlantıları kaldırıp değistirirse alınabilir.

-Bence Valo oynamak başlı başına hata bence Arkadaşını LOL yada CS2'ye Başlat XD
site üzerinden alacağı için adamın o dediklerinizi yapma gibi bir şansı yok çünkü adam sana bilgileri veriyor sen girip herşeyi değiştiriyorsun sonradan hesaba girip bakıyorsun en son satıcıya hesabu teslim alığına dair onau veriyorsun sitede parayı 1gün sonra adamın hesabına yatırıyor.

site üzerinden alacağı için adamın o dediklerinizi yapma gibi bir şansı yok çünkü adam sana bilgileri veriyor sen girip herşeyi değiştiriyorsun sonradan hesaba girip bakıyorsun en son satıcıya hesabu teslim alığına dair onau veriyorsun sitede parayı 1gün sonra adamın hesabına yatırıyor.
evet itemsatıs, gamesatıs gibi sitelerin öyle garantileri var diye biliyorum, burda kendi skin dizsin diyenleri görüceksin, hiç takma, o vp fiyatlarına skin alan adamın aklından şüphe ederim. Yorumları, değerlendirmesi iyi olan doğrulanmış bir satıcıdan e mail değiştirilebilir ilk mailli hesap alabilir, telefon kayıtlı olmaması şartıyla.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Mehmetcan İvrendi

Zaten adam değil arkadaşın dediğimi yapsın Bakın eğer Riot hesaplarında e-posta vs. Kaldırılıyorsa veya değiştiriliyorsa hesabı aldığında tüm bilgileri değistirsin E-posta telefon şifre vs. Sonra adama Onay verir
-Ama Hesap bilgileri değistirilmiyorsa sakın almasın.

-Hayla LOL veya CS2'ye başlaması taraftarıyım🥲

Zaten adam değil arkadaşın dediğimi yapsın Bakın eğer Riot hesaplarında e-posta vs. Kaldırılıyorsa veya değiştiriliyorsa hesabı aldığında tüm bilgileri değistirsin E-posta telefon şifre vs. Sonra adama Onay verir
-Ama Hesap bilgileri değistirilmiyorsa sakın almasın.

-Hayla LOL veya CS2'ye başlaması taraftarıyım🥲
Riot Games oyunlarından direkt uzak dursun bence, CS2 oynayabilir ama İçerik üretecekmiş, şu an Valorant popüler gençler arasında, içerik olarak tüketilebilir tek o var.

Top Bottom