Neler Yeni

Valorant hesabım çalındı

Ysufe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf emir sim
Valorant hesabım çalındı sonra riota ticket gönderdim onlarda geri dönüş sağladılar bir tane gmail hesabına bağlamışlar altınada kendine yeni şifre belirledikten sonra girebilirsin dediler ve bir link gönderdiler linke girdim şifre belirlemek için kullanıcı adını bileml gerekiyo ama çalan kişi onuda değiştirmiş ne yapacağım anlayalamadım

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Mustafa Karakuş
Valorant hesabım çalındı sonra tıpta tickrt gönderdim onlarda geri dönüş sağladılar bir tane gmail hesabına bağlamışlar alrınada kendine yeni şifre belirledikten sonra girebilirsin dediler ve bir link gönderdiler linke girdim şifre belirlemek için kullanıcı adını bileml gerekiyo ama çalan kişi onuda değiştirmiş ne yapacağım anlayalamadım
Yine ticket at

Silinsin

80+ Silver
Kullanıcı adı değişmiyor kullanıcı adımı unuttum diyerek öğrenebilirsiniz.

SSpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet
Valorant hesabım çalındı sonra riota ticket gönderdim onlarda geri dönüş sağladılar bir tane gmail hesabına bağlamışlar altınada kendine yeni şifre belirledikten sonra girebilirsin dediler ve bir link gönderdiler linke girdim şifre belirlemek için kullanıcı adını bileml gerekiyo ama çalan kişi onuda değiştirmiş ne yapacağım anlayalamadım
O istediği hesabını açtığın ilk kullanıcı adı.

Ysufe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf emir sim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkürler birazdan deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim kullanıcı adı bir hesapla uyusuyorsa link gelicek dedi ama riotun bağladığı gmailin şifresini bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,717
Üyeler
159,664
Son üye
berkkygszz
Top Bottom