Neler Yeni

Yardım Valorant hesabım kayıp

Atakankrn

80+
riot games kullanıcı adını güncelledim ve valoranta giriş yaptım. Hesabım tamamen yeni valo hesabıydı eski valorant hesabım skinlerim her şey gitmiş. Ne olduğunu anlamadım kendi mailimle yıllardır oynadığım valo hesabı yok oldu yerine sıfır hesap geldi nolur bilgisi olan varsa yardım etsin

hamzaersoy

80+ Bronze
hesabı oluştururken kaydettiğin maile hala erişimin varsa, hesabım kayboldu/çalındı diyerek ilk mailine kurtarma kodu göndertebilirsin. baya bi bilgi istiyolar ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de oyuna giriş yaparken yazdığınız kullanıcı adını mı kast ediyorsunuz yoksa oyunda insanların gördüğü adınızı mı? bildiğim kadarıyla kullanıcı adı değiştirmen mümkün değil

Atakankrn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hesabı oluştururken kaydettiğin maile hala erişimin varsa, hesabım kayboldu/çalındı diyerek ilk mailine kurtarma kodu göndertebilirsin. baya bi bilgi istiyolar ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de oyuna giriş yaparken yazdığınız kullanıcı adını mı kast ediyorsunuz yoksa oyunda insanların gördüğü adınızı mı? bildiğim kadarıyla kullanıcı adı değiştirmen mümkün değil
Tek mailim var öncelikle. Oyuna girerken ki kullanıcı adım evet. Riot games hesap güncellemesi yapmanız lazım dedi ve kullanıcı adımı değiştirmem gerektiğini söyledi. Ben de değiştirip valoranta bu kullanıcı adıyla girince baktım hesap yeni hesap eskisi yok. Ama mailim aynı

hamzaersoy

80+ Bronze
Tek mailim var öncelikle. Oyuna girerken ki kullanıcı adım evet. Riot games hesap güncellemesi yapmanız lazım dedi ve kullanıcı adımı değiştirmem gerektiğini söyledi. Ben de değiştirip valoranta bu kullanıcı adıyla girince baktım hesap yeni hesap eskisi yok. Ama mailim aynı
hocam bu işlemleri yaptığınız sitenin resmiliğini kontrol edebilir misiniz? direkt riot client'in içindeyken mi değiştirmeniz gerektiğini söyledi? kullanıcı adının değiştirilemediğine çok eminim çünkü. böyle bi istisna olduğunu bilmiyodum

Top Bottom