Valorant hesabım risk altında oalbilir

Reaksiyon skoru
13
merhaba valorant kullanıcı adımı unuttum oyun içi değil hesap direk nasıl bulabilriim onu gmaile giriş yapıyoruym olabilicek herşeyi denedim kullanıcı adı unutum diyorum riot gamesden mailime gelen kullanıcı adları league of legends için olan kulanıcı adları valorantın gelmiyor kullanıcı adı hesapta skin var riskli bir durumda çar nasıl düzeltebilriim genelde maile giriyordum hesaba maili bile denedim gelen mailler lol için nasıl düzeltebilriim yardım edin lütfen

ticket at riot ekibine bir daha da iki kere konu açma

ticket at riot ekibine bir daha da iki kere konu açma
Belki atmayı bilmiyordur neden bu kadar sertçe bir uyarı yaptın? Rahatsız oluyorsan raporlar geçersin böyle şahsi uyarılara gerek yok sanki hasımmış gibi.

merhaba valorant kullanıcı adımı unuttum oyun içi değil hesap direk nasıl bulabilriim onu gmaile giriş yapıyoruym olabilicek herşeyi denedim kullanıcı adı unutum diyorum riot gamesden mailime gelen kullanıcı adları league of legends için olan kulanıcı adları valorantın gelmiyor kullanıcı adı hesapta skin var riskli bir durumda çar nasıl düzeltebilriim genelde maile giriyordum hesaba maili bile denedim gelen mailler lol için nasıl düzeltebilriim yardım edin lütfen
Gmail kısmında arama yeri var. Riot (Valorant diye de aratabilirsin) diye aratıp en eskiye gidersen hesap oluşturduğun zamanki hoş geldin mailini görüceksin. Orda kullanıcı adını belirtiyor

Geri