Valorant Hesabımın kuruluş e postasini unuttum

lia shine

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,044
Eskiden öylesine açtığım hesabı şu an main hesabım olarak kullanıyorum ve 150 TL'den fazla miktarda para yatırdım. Fakat şöyle bir sorun var ki hesabim çalınsa bir şey olsa hesabımı kurtaramayacağım. Sebebi şu ki kuruluş e posta adresini hatırlamıyorum Eskiden Chrome kullanıyordum orda hesaplarda vardı ama Operaya geçtiğim için o hesabı geçirmeyi unutmuşum ve erkenden bir şeylee yapmak istiyorum yapabilecek bir şeyim var mı?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Eskiden öylesine açtığım hesabı şu an main hesabım olarak kullanıyorum ve 150 TL'den fazla miktarda para yatırdım. Fakat şöyle bir sorun var ki hesabim çalınsa bir şey olsa hesabımı kurtaramayacağım. Sebebi şu ki kuruluş e posta adresini hatırlamıyorum Eskiden Chrome kullanıyordum orda hesaplarda vardı ama Operaya geçtiğim için o hesabı geçirmeyi unutmuşum ve erkenden bir şeylee yapmak istiyorum yapabilecek bir şeyim var mı? eğer yardımcı olabilecek biri varsa discord : budelux#9471
Hesabını kurduğun tarihi falan biliyor musun

Geri yükleyin Chrome'u, Riot sitesine girip ticket atın.
Eğer Chrome hesabınızla girerseniz eşitleme vb. açıksa kayıtlı şifreleriniz falan da otomatikman gelecektir tekrar.
yarın deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sayende buldum sana çok teşekkür ederim cansın <3

Geri yükleyin Chrome'u, Riot sitesine girip ticket atın.
Eğer Chrome hesabınızla girerseniz eşitleme vb. açıksa kayıtlı şifreleriniz falan da otomatikman gelecektir tekrar.

Son düzenleme:
Geri