Neler Yeni

VALORANT hiçbir Hesabıma Giremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Herhangi bir hesaba girerken şu sorunu alıyorum

Ekler

• SLS.png
    SLS.png
    20.5 KB · Hit: 230

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
bende giremiyorum hata veriyor sürekli

beratksrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat KASARCI
Aynı sorun bende de var henüz bir sonuca erişemedim. Riot'tan mail olarak sorunun internet sağlayıcılarından kaynaklı olduğunu cevabını aldım. Turksat kablonet kullanıyorum ve eve servis talep ettim. Gelip kontrol ettiler fakat internetimde bir problem olmadığını fark ettik. Şu an bomboş bir çıkmazsa kalmış beklemedeyim. Umarım sorunun ne olduğunu ve çözümünün nasıl olacağını bilen biri yardımcı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de var henüz bir sonuca erişemedim. Riot'tan mail olarak sorunun internet sağlayıcılarından kaynaklı olduğunu cevabını aldım. Turksat kablonet kullanıyorum ve eve servis talep ettim. Gelip kontrol ettiler fakat internetimde bir problem olmadığını fark ettik. Şu an bomboş bir çıkmazsa kalmış beklemedeyim. Umarım sorunun ne olduğunu ve çözümünün nasıl olacağını bilen biri yardımcı olur.
bende aynı durumdayım. düne kadar hiçbir sorun yoktu fakat bir anda rank maçı esnasında hata kodu verdi. sonrasında hesaba dagiriş yapamadım. bende superbox kullanıyorum. sanırım 2 sağlayıcıda birden olamaz. nasıl oluyor hiçbir fikrim yok

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Adsız.png
bende böyle oluyorne yapmam gerek hata kodu degişebliyor
yandaki beyaz yerler benim hatam orayla bir alakası yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR