Neler Yeni

Valorant için mouse önerisi ?

mrtaygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aygün
Bütçe
700
Elimin boyu 19cm eni 9.5cm, G102 Prodigy kullanıyorum. Avucuma tam oturmuyor ve parmaklarım sığmıyor. Tutuş şeklim palm tutuş ama parmaklarım tam düz değil hafif kırıyorum relaxed claw deniliyor galiba, fareyi biraz sola doğru çapraz tutuyorum sağ el kullanıyorum ve koldan çeviriyorum. Razer Deathadder v2 ve Glorious Model D arasında kaldım. Model D daha hafif ve kablosu daha konforlu Razer' in ise optic switchleri var tepkime süresi çok düşük.
RAZER DEATHADDER V2 424 TL
GLORIOUS MODEL D 630 TL
Bu 2 mousedan daha kaliteli varsa maksimum 700 tl civarında önerebilirsiniz, bahsettiğim özelliklerime göre teşekkürler.

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,781
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Elimin boyu 19cm eni 10cm, G102 Prodigy kullanıyorum. Avucuma tam oturmuyor ve parmaklarım sığmıyor. Tutuş şeklim palm tutuş ama parmaklarım tam düz değil hafif kırıyorum relaxed claw deniliyor galiba, fareyi biraz sola doğru çapraz tutuyorum sağ el kullanıyorum ve koldan çeviriyorum. Razer Deathadder v2 ve Glorious Model D arasında kaldım. Model D daha hafif ve kablosu daha konforlu Razer' in ise optic switchleri var tepkime süresi çok düşük.
RAZER DEATHADDER V2 424 TL
GLORIOUS MODEL D 630 TL
Bu 2 mousedan daha kaliteli varsa maksimum 700 TL civarında önerebilirsiniz, bahsettiğim özelliklerime göre teşekkürler.
zowie fk2 önereblirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

zowie fk2 önereblirim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
G502 Hero.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Bu arada Razer Viper'ın tepkimesi 0.20ms diye biliyorum yani oldukça az.

Bu arada Razer Viper'ın tepkimesi 0.20ms diye biliyorum yani oldukça az.
Every click you make actuates at the speed of light. The Razer™ Optical Mouse Switch utilizes an infrared light beam to register a click, resulting in an industry-leading response time of 0.2 milliseconds. Its instant actuation eliminates debounce and unintended clicks, giving you complete control in execution.
Evet burada da dediği gibi Razer'ın optik switchi 0.2ms.

mrtaygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aygün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zowie fk2 önereblirim

Bu da seçenekleriniz arasında olsun

Zowie mouseların teknolojileri biraz geride kaldı gibi geliyor bana bulaşmak istemiyorum, Razer Viper modeli daha üst model ama ergonomi olarak beğenmiyorum düşük profil bir mouse bana biraz yüksek mouse lazım avcuma oturması için en az 40mm bu arada sağ el ergonomik mouse yani asimetrik mouse hafif çapraz tutuş için daha iyi olduklarını söylüyorlar deneyimleyen varmı ?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Zowie mouseların teknolojileri biraz geride kaldı gibi geliyor bana bulaşmak istemiyorum, Razer Viper modeli daha üst model ama ergonomi olarak beğenmiyorum düşük profil bir mouse bana biraz yüksek mouse lazım avcuma oturması için en az 40mm bu arada sağ el ergonomik mouse yani asimetrik mouse hafif çapraz tutuş için daha iyi olduklarını söylüyorlar deneyimleyen varmı ?
Viper sağ el mouse değil ki. Simetrik olduğundan çift el.

mrtaygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aygün
Çok ağır.

Razer Viper olabilir.
Tutuş şeklime göre mouselar çok ağır gelmiyor şuan kullanmakta olduğum mouse 85gr zaten. Ama G502 biraz kaba geldi bana daha sade olsun istiyorum.

Viper sağ el mouse değil ki. Simetrik olduğundan çift el.
Deathadder v2 ve Glorious Model d için bahsetmiştim. O yüzden 2 model arasında kaldım hem dediğim mantık için hem de elime uygunluk için.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Tutuş şeklime göre mouselar çok ağır gelmiyor şuan kullanmakta olduğum mouse 85gr zaten. Ama G502 biraz kaba geldi bana daha sade olsun istiyorum.

Deathadder v2 ve Glorious Model d için bahsetmiştim. O yüzden 2 model arasında kaldım hem dediğim mantık için hem de elime uygunluk için.
Öyledir herhalde. Glorius da alabilirsin yurt dışında peynir ekmek gibi satıyor.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Steelseries Sensei Ten öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular