TALHA MURAT
80+ Silver
Yolda az trafik varmış biraz bekliyecen dostumDostum bütçen vahiy yolu ile geliyor bana.
Yolda az trafik varmış biraz bekliyecen dostumDostum bütçen vahiy yolu ile geliyor bana.
Kibar olsana bro adam düzgünce bişey istemişYav i5 2400 lü bisi topla
Bu islemci her anakarta uyuyormuAMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comMSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comPSU'yu da ikinci elden halledersin.Kingston HyperX Fury 4 GB 3200 MHz DDR4 HX432C16FB3/4 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston HyperX Fury 4 GB 3200 MHz DDR4 HX432C16FB3/4 Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Kingston HyperX Fury 4 GB 3200 MHz DDR4 HX432C16FB3/4 Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
AM4 soketse evet.Bu islemci her anakarta uyuyormu
DDR 2 anakart ve intel bir islemci var ustundeAM4 soketse evet.
Olmaz.DDR 2 anakart ve intel bir islemci var ustunde
Onun icin en uygun anakart nedirOlmaz.
2. Bilgisayar olarak kullanicam zaten valoranti kasmadan donmadan oynatsin yeterRAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
SSD Harddisk Fiyatları ve Modelleri (Laptop - PC) | incehesap
En yeni SSD harddisk ürünleri, en ucuz fiyatlarla incehesap.com'da! Laptop - PC, 256 GB, 512 GB, SATA 3, NVMe SSD modellerini hemen inceleyin!www.incehesap.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Şu sistem 2057TL yapıyor, ama eğer beni idare etsin yeter derseniz ddr3 2. el bir sistem de dizebilirim.
attığım sistem güzel oynatır, low ayarlarda 75-80, max 100fps'lere kadar çıkar büyük ihtimalle. 500tl koyabilirseniz güzel bir sistem. DDR3 sistem den daha güncel en azından.2. Bilgisayar olarak kullanicam zaten valoranti kasmadan donmadan oynatsin yeter
imkansızButcem max 1500