Evet can kardeşim bu arada usb varmı sende yoksa bile yine 11 kurabilirsin gösteririm.Eğer kullanılmazsa Windows 10a dönüş kolay olur mu
Evet can kardeşim bu arada usb varmı sende yoksa bile yine 11 kurabilirsin gösteririm.Eğer kullanılmazsa Windows 10a dönüş kolay olur mu
Yok kurmaktan vazgeçtim bütün Forumlarda driver açılmamış kulaklığın yani sadece Windows 10da açılıyoEvet can kardeşim bu arada usb varmı sende yoksa bile yine 11 kurabilirsin gösteririm.
10Bende şuan Windows 10 var 11 sürümüne geçsem fps değerim artar mı bazı arkadaşlarım Windows 11 yapınca oyuna girememişti o sorun hâlâ devam ediyor mu
Ben W11 de kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.Alıntıyı görüntülebak bu razer sitesi sadece 10da demiş
Hocam Valorant ı yükleyip denedim sorunsuz oynayabildim bilgin olsunBende şuan Windows 10 var 11 sürümüne geçsem fps değerim artar mı bazı arkadaşlarım Windows 11 yapınca oyuna girememişti o sorun hâlâ devam ediyor mu
Razer blackshark v2 x mi kulaklık bendeki USB sürümü değil amaBen W11 de kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
Hocam Valorant ı yükleyip denedim sorunsuz oynayabildim bilgin olsun
Evet V2 X 3.5mm Jack lı olanRazer blackshark v2 x mi kulaklık bendeki USB sürümü değil ama