mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Blitz diye bir program var Flights'dan görmüştüm. Ona göz atabilirsin.
Az can.A bölgesindesin diyelim a bölgesine giren en kısa yol short en uzun yol longdur böyle kodla en azından eco da ekonomi demek hiç silah almıyorsun ki diğer el iyi parayla güçlü silah alasınbeyler bu arada he is low diyorlar kötü oynamak mı oluyor canı az mı oluyor
Kotu oynamak normalde 1 kelime söylemeye acizler mi health yazsalarA bölgesindesin diyelim a bölgesine giren en kısa yol short en uzun yol longdur böyle kodla en azından eco da ekonomi demek hiç silah almıyorsun ki diğer el iyi parayla güçlü silah alasınbeyler bu arada he is low diyorlar kötü oynamak mı oluyor canı az mı oluyor
benle aslan parçası diyor konuşmassan sevinirim ben aimimin olan üstü süper bir aim oldunu idda etmedim sadece iyi dedim kendi çapımdaSadece aim de yetmiyor aslan parçası, aiminin çöp olduğunua yemin edebiliri,m sırf iki tane adam öldürüp clutch attın diye takım arkadaşların senin arkanı biraz kaldırmışlar.
Azıcık araştır youtube'da milyarlarca öğretici video var, hem valorant hem CS:GO. Uygun terimleri öğrenmen yeterli. Valorant için pek bilmiyorum ama CS için biliyorum, oyun bitiminde aklıma gelenleri yazacağım.benle aslan parçası diyor konuşmassan sevinirim ben aimimin olan üstü süper bir aim oldunu idda etmedim sadece iyi dedim kendi çapımda
ve hangi oyunu oynıcamı oynamıcamı sana soracak değilim
yardım etmeyeceksen konu hakkında konuşmayacaksan gereksiz yorum yapmazsan iyi olur bence
keşke baştan böyle iyi bir dille konuşsaydık atışmaya gerek kalmayacaktı ben sadece yardım almak istemiştim aranızda bilenler vardır diyeAzıcık araştır youtube'da milyarlarca öğretici video var, hem valorant hem CS:GO. Uygun terimleri öğrenmen yeterli. Valorant için pek bilmiyorum ama CS için biliyorum, oyun bitiminde aklıma gelenleri yazacağım.
yeni başladıgına göre demir veya bronzsun, o zaman boşver. gir dereceli orada öğrenirsin. o eloda adamlar zaten silah tutmayı bilmiyor, çok sorun olacagını sanmam.aga bence terimleri bilmeden, oyunu iyice kavramadan rekabetçi girmeye başlama.
haklısın da derecesizdede bana çok değişik kişiler denk geliyor geçen bir tane kişi gelmiş şimdi söylemicem söyle telafuz edim sapık sapık sesler çıkarıyoraga bence terimleri bilmeden, oyunu iyice kavramadan rekabetçi girmeye başlama.
o zaman dediğim gibi sen dereceli oyna o ara öğrenirsin.haklısın da derecesizdede bana çok değişik kişiler denk geliyor geçen bir tane kişi gelmiş şimdi söylemicem söyle telafuz edim sapık sapık sesler çıkarıyor
Hocam ben dolabın üstünde unuttuğum şeyi aileme söylerken haven da diyorum siz ne diyorsunuzvalorantta ve csgo da kullanıyolarya ama ben valorant için soruyorum long diyolar short diyolar felan vb gibileri bu terimler nedir ?
geçen rekabetçideyim 2.rekabet girişim rank felan yok aimim iyi ama bu taktikleri bilmiyorum bizim takım önde gidiyor en yüksek killi almıştı 21 kille gidiyorum bizim takım eco diyor ben nerden bilim ecoyu sonradan söyledir silahımı geri sattım neyse bide bana diyolar ki sen yeni felan başlamamışsın eco yu felan bilmedini yalandan yapıyosun çok iyi oynuyorsun diyolar gülüyorlar ama ben harbiden bilmiyordum info verirken bile saçma adlarla info veriyorum bunların açıklaması nedir