Neler Yeni

Valorant Jett ultisi havadayken nasıl kullanılmalı?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Mesela q basıyorum havaya çıkıyorum sıkıntı yok ama nişangah nasıl olmalı? Direk Kafasına mı koymalıyım crosshairi yoksa herhangi bir sağa sola gitme durumu oluyor mu bıçakların. Q bastıktan sonra boşluğa basılı tutarak süzülüyorum bu arada

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Jet ultisinin bıçakları silahların aksine direkt cross un olduğu yere gidiyor diye biliyorum. Yoksa gördüğümüz o muazzam hareketler yapılamazdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Mesela q basıyorum havaya çıkıyorum sıkıntı yok ama nişangah nasıl olmalı? Direk Kafasına mı koymalıyım crosshairi yoksa herhangi bir sağa sola gitme durumu oluyor mu bıçakların. Q bastıktan sonra boşluğa basılı tutarak süzülüyorum bu arada
sağa sola kayma durumu çok çok az oluyor ama senin adamın kafasına tutman gerek crossu birde poligonda deneyebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben de yeni yeni JETT oynamaya başladım, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

• Beğen

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
side a girerken e q basıp adam yakındaysa sağ tık uzaktaysa sol tıkla vurabilirsin jett in bıçakları dümdüz gidiyor ama evet silahlardaki gibi bir durum yok

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İşte ultisi bıçak atıyor sıfır tepme ile.
atıl adamlara at bıçağı.

• Beğen

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

2. El laptop satın aldım ve bu laptoba ilave özellik eklenmiş.

512 GB M2 NVME + 1TB HDD ( Marka bilmiyorum)
2X 8 GB RAM ( Frekansları, CL değerleri, Marka bilmiyorum)

Parantez içine yazdığım şeyleri nasıl öğrenebilirim laptobu açmadan?

Jet ultisinin bıçakları silahların aksine direkt cross un olduğu yere gidiyor diye biliyorum. Yoksa gördüğümüz o muazzam hareketler yapılamazdı

sağa sola kayma durumu çok çok az oluyor ama senin adamın kafasına tutman gerek crossu birde poligonda deneyebilirsin

side a girerken e q basıp adam yakındaysa sağ tık uzaktaysa sol tıkla vurabilirsin jett in bıçakları dümdüz gidiyor ama evet silahlardaki gibi bir durum yok

İşte ultisi bıçak atıyor sıfır tepme ile.
atıl adamlara at bıçağı.
E' tuşundaki yani desh diye yazılıyor sanırım o mesela dururken e bastım en son bastığım tuşa göre mi gidiyor yoksa direk ileri mi atıyor kendini biliyor musunuz?

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
E' tuşundaki yani desh diye yazılıyor sanırım o mesela dururken e bastım en son bastığım tuşa göre mi gidiyor yoksa direk ileri mi atıyor kendini biliyor musunuz?
yerinde dururekn e basarsan dümdüz ileriye doğru dash atar wasd den hangisine basılı tutarak atarsan o tarafa doğru gider

• Beğen

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
adam dibinde değilse hep sol tıkla atıcaksın attığın yere gidiyor havadayken uzak rakibe sağ tık atarsan öyle bir küfür yersin ki

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
En son bastığın yön tuşuna göre gidiyor.Mesela D bastıysan sağa doğru gider.

• Muhteşem

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
adam dibinde değilse hep sol tıkla atıcaksın attığın yere gidiyor havadayken uzak rakibe sağ tık atarsan öyle bir küfür yersin ki
Valorantta küfür yememek mümkün değil ki:D Mvp oluyorum genelde yine küfür yiyorum

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Konuyla alakasız ama 48 vp dilendim verirler mi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hangi yöne doru gidiyorsan e basarken o yöne basar eğer hareketsiz isen baktığın yöne doğru atılır ve o yeteneğin adı dash . Desh değil.

• Muhteşem
Top Bottom