Çözüldü✓ Valorant kaç fps alırım?

Yeterli gelicektir tahminimce.
Ben sadece valorant Minecraft ve roblox oynuyorum 1030 a ihtiyacım varmı sence? Grafikler önemli değil benim için 60 a yakın veya 60 alsada bana yeter 730 çok mu kötü?

Ben sadece valorant Minecraft ve roblox oynuyorum 1030 a ihtiyacım varmı sence? Grafikler önemli değil benim için 60 a yakın veya 60 alsada bana yeter 730 çok mu kötü?
Maalesed gt730 çok güçsüz bir kart dediğiniz oyunları az çok açar ancak 550tl verilmez.

İstersen ben sana kart verebilirim ücrette anlaşırız

Tüm ikinci el ekran kartı satıcıları toplanmış herhalde buraya @thewisshin hocam ekran kartı almadan önce kartın modelini ve fiyatını buraya yazarsanız iyi olur.

Maalesed gt730 çok güçsüz bir kart dediğiniz oyunları az çok açar ancak 550tl verilmez.
O zaman daha fazla para toplayıp 1030 almalıyım
Post automatically merged:

Elimde GT 1030 var kargo yapabilirim ücrette anlaşırsak
Eğer satmaz isen ben para bulup sana yazabilirim Instagram veya discordunuz var mı

Tüm ikinci el ekran kartı satıcıları toplanmış herhalde buraya @thewisshin hocam ekran kartı almadan önce kartın modelini ve fiyatını buraya yazarsanız iyi olur.
Büyük ihtimalle 1030 alırım

O zaman daha fazla para toplayıp 1030 almalıyım

Eğer satmaz isen ben para bulup sana yazabilirim Instagram veya discordunuz var mı

Büyük ihtimalle 1030 alırım
Discord ItsBerk#2426 insta berjriko

Hocam yeniden ben şu anda ekran kartı için biraz daha para bulabildim ben RX 550 4GB alırsam işlemcim darboğaz yapar mı yoksa i5 3470 alabilirim ikinci elden önerir misiniz?
Hayır darboğaz yapmaz ancak fiyatı nedir?

hocam maalesef tam bilmiyorum abimle alacağız ancak abim bi türlü fiyatını sormuyor

yarın bi konuşmasını isteyeceğim eğer fazla söylerse sahibindende ilanlara bakacağım

en fazla kaç lira vermemi önerirsiniz peki?

hocam maalesef tam bilmiyorum abimle alacağız ancak abim bi türlü fiyatını sormuyor

yarın bi konuşmasını isteyeceğim eğer fazla söylerse sahibindende ilanlara bakacağım

en fazla kaç lira vermemi önerirsiniz peki?
750.

Geri