Davy_Jones1
80+ Bronze
Dahası
valoranta sağ tık yapıp görevi sonlandır dediniz mi ?Anca böyle görünüyor görev yöneticisi ama değişiklik yapamıyorum
valoranta sağ tık yapıp görevi sonlandır dediniz mi ?Anca böyle görünüyor görev yöneticisi ama değişiklik yapamıyorum
dene biAnca böyle görünüyor görev yöneticisi ama değişiklik yapamıyorum
nasıl zarar vercek sen pc yi kapamıyor musun ?Evet zarar verir o yüzden yapmadım
Yapamıuorum direk siyah ekrana atıyor herhangi bir uygulama açmaya çalışıncavaloranta sağ tık yapıp görevi sonlandır dediniz mi ?
alt f4 yapYapamıuorum direk siyah ekrana atıyor herhangi bir uygulama açmaya çalışınca
Yaptım olmadıalt f4 yap
kardeş ya zorla kapayacaksın yani güç tuşuna basılı tutarak , ya da pc yi normalde nasıl kapatıyorsan öyle kapaYaptım olmadı
İki tane valorant açık diyo görev yöneticisiPC tuşuna basılı tutarak kapat. Zararı yok.
Tamam deniyicemkardeş ya zorla kapayacaksın yani güç tuşuna basılı tutarak , ya da pc yi normalde nasıl kapatıyorsan öyle kapa
kapanmıyorsa görev yöneticisinden başka nasıl kapayacanİki tane valorant açık diyo görev yöneticisi
Çözümü söylüyoruz hala inat ediyorsunİki tane valorant açık diyo görev yöneticisi
düzeldi mi ?Tamam deniyicem