MSI afterburner ile işlemci ve ekran kartı kullanımlarına ve aldığın fps e bak oyun dosyalarını onarmayı deneyebilirisin.Valorantta kasıyormuş gibi görüyorum sanki bu sorun cs de rainbowda gta 5 de falan yok sadece valorantta öyle hissediyorum nedeni ne acaba yada sorunmu var
Sistem özelliklerini ve grafik ayarlarını filtreleme ile yumuşatma dahil şekilde yazar mısın?Valorantta kasıyormuş gibi görüyorum sanki bu sorun cs de rainbowda gta 5 de falan yok sadece valorantta öyle hissediyorum nedeni ne acaba yada sorunmu var
Vsync kapalı fps 200-250 arası monitörü bilmiyorum sadece hz 60tam olarak nasıl bir şey olduğunu açıklarsan yardımcı olabiliriz.
aldığın fps kaç
vsync açık mı
monitörünün gecikme süresi nedir
RX 580Sistem özelliklerini ve grafik ayarlarını filtreleme ile yumuşatma dahil şekilde yazar mısın?
Hocam ekran kartı 99 kullanıyor işlemci 30-40MSI afterburner ile işlemci ve ekran kartı kullanımlarına ve aldığın fps e bak oyun dosyalarını onarmayı deneyebilirisin.
Vsync açıp deneVsync kapalı fps 200-250 arası monitörü bilmiyorum sadece hz 60
Mesaj otomatik birleştirildi:
RX 580
Ryzen 5 3500x
16 gb ram
B450 ana kart
500 gb m2 ssd
Hocam vsync açınca sanki ps 4 e klavye mouse bağlamış gibi oluyor çok gecikmeli dönüyor ve anlık kasma oluyyorVsync açıp dene
Olmuyorsa o sisteme 144hz bir monitör yakışır bence
Hocam 60 hz monitör fakat 60 hz gibi görmüyorum 40 fps gibi görüyorum anlamadım tam tarif edemiyorum bi kasma var ama çok değilmonitörün sistem gecikmesi sizin fpsinizin düşük olduğunu düşündürüyo olabilir onu bir öğrenin derim.
60hz monitörde kaç fps alırsanız alın 60fps görürsünüz.
Hocam yazın değiştirebilirim sadeceMonitör değşirsen kökten çözülür büyük ihtimalle monitörle alakalı
fullscreen ayarıyla oynayın belki oradan düzelebilir.Hocam 60 hz monitör fakat 60 hz gibi görmüyorum 40 fps gibi görüyorum anlamadım tam tarif edemiyorum bi kasma var ama çok değil
FPSi 150ye sabitlemeyi dener misin?Hocam 60 hz monitör fakat 60 hz gibi görmüyorum 40 fps gibi görüyorum anlamadım tam tarif edemiyorum bi kasma var ama çok değil