emulatörden oynayacak olan varsa gitsin normal valorant oynasınFena değil ama lineup vs. zor olur diye düşünüyorum. Emulatöre falan da kurban gitmez umarım.
Emulator izin verilmez herhaldeFena değil ama lineup vs. zor olur diye düşünüyorum. Emulatöre falan da kurban gitmez umarım.
Emulator izin verilmez herhalde
Fena değil ama lineup vs. zor olur diye düşünüyorum. Emulatöre falan da kurban gitmez umarım.
hocam herkesde pc yok mesela ben ve kuzenlerim pubg mobile oynayalım dedik bende telefon yok onlarda telefon var her türlü emülator gelir gelmese bile launcher geliremulatörden oynayacak olan varsa gitsin normal valorant oynasın
Örneğin bilgisayarı pubg kaldırmayan mobile oynuyordu milletin oyununu zehir ediyordu. Sıkıcı oluyordu klavye mouse a karşı oynamak. Critical Ops vardı misal çapraz platform açılıp kapanabiliyordu öyle bir şey yapılabilir belki Valorant Lite gibi mantığı olur.emulatörden oynayacak olan varsa gitsin normal valorant oynasın
Gelmez emulator icin oyunu var ztnhocam herkesde pc yok mesela ben ve kuzenlerim PUBG mobile oynayalım dedik bende telefon yok onlarda telefon var her türlü emülator gelir gelmese bile launcher gelir
mesela mobilde oynayan arkadaşlarınla oynayabilmen için gelir mesela pubg de aynı şekilde şuanGelmez emulator icin oyunu var ztn
Pubg eskiden paraliydi o yuzden mobilin emulator destegi geldimesela mobilde oynayan arkadaşlarınla oynayabilmen için gelir mesela PUBG de aynı şekilde şuan