Neler Yeni

Youtube VALORANT montaj videom nasıl olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kerem
(20sn lik bi video zaten)
(bu da shorts hali)

Video hakkındaki değerlendirmelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :blobdance:
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk editim bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
kerem erikci
(bu da shorts hali)

Video hakkındaki değerlendirmelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :blobdance:

ilk editim bu arada
başarılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
Editler başarılı ama bence intro kısmına uyarı koyabilirsin. Epilepsi hastalığı yaşayan arkadaşlar için sakıncalı bir durum gibi geldi. Bu kadar ışık bu kadar hızlı geçişler vs

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Woow sadece kulaklık az kalsın gidiyordu onun dışında sıkıntı yok mükemmel.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
(bu da shorts hali)

ilk editim bu arada
Olmamış Valaront gibi oyunlara slow motion efektler daha iyi gidiyor, video fazla kısa biraz uzun yap karakter yeteneklerine de yer ver bu video keyif vermedi fazla bi arkadaşımın arkadaşıda Valorant editler yapıyor onunkiler güzeldi geçişleri ama müzik seçimi benim tarzıma uygun değildi
Benim edit videolarıma bak belki fikir edinirsin ama Valorant değil başka oyunlar içinde edit yapasım var ama zaman yok

(bu da shorts hali)

ilk editim bu arada
Bak bu baya güzel olmuş bu tarz bir şeyler yap https://www.instagram.com/reel/CuW91dMgSwq/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmamış Valaront gibi oyunlara slow motion efektler daha iyi gidiyor, video fazla kısa biraz uzun yap karakter yeteneklerine de yer ver bu video keyif vermedi fazla bi arkadaşımın arkadaşıda Valorant editler yapıyor onunkiler güzeldi geçişleri ama müzik seçimi benim tarzıma uygun değildi
Benim edit videolarıma bak belki fikir edinirsin ama Valorant değil başka oyunlar içinde edit yapasım var ama zaman yok

Bak bu baya güzel olmuş bu tarz bir şeyler yap
eleştiri için teşekkürler

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,660
İsim
Selim
(bu da shorts hali)

ilk editim bu arada
Bunlar standart editler ama başta dediğin gibi ilk editine göre çok iyi 👍 amaaa çok sade ve özgün değil gibi geldi bana çünkü kendin araya animasyon koymalisın ve bir ana tema olmalı. Temadan kastım o gün jett oynuyorsan jetin hikaye geçmişini oyuna entegre etmelisin mesela mermiler giderken mermiye kamera koyup kafaya girişini anlık olarak görmek güzel olurdu. Bu dediklerim sadece birer örnek yani yapabilecegin binlerce şey var 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,039
Üyeler
159,708
Son üye
Alpispire
Top Bottom