Çözüldü✓ SİSTEM ÖNERİSİ RTX4070

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
45000
Merbalalar bi sistem toplamak istiyorum ana işin içinden cıkamıyorum :)
Ryzen 5 7500f yada 7600 olabilir çok fiyat farkı yok zaten
Rtx4070 düşünüyorum sadece valorant oynamak için bu arada 3 fanın abantajı daha iyi soğutma sanırım pek bilgim yok bu konuda uyarırsanız sevinirim
Anakart olarak da wifi model düşünüyorum
Asus PRIME B650M-A WIFI II 6400Mhz sizce nasıl
Ram olarak ra cl40 başlayıp 36 ya kadar 6000 mhz 32 gb veya 16 ram olur fark etmez
250 gb ssd olsa bile yeter:)
İşin içinden çıkamadıgım durum hazır sistemler daha uygun bu yazdıklarımı toplamaya calısıyorum 55k yı geçiyor ama hazır sistem de 5k-7.5k daha uygun oluyor

Merbalalar bi sistem toplamak istiyorum ana işin içinden cıkamıyorum :)
Ryzen 5 7500f yada 7600 olabilir çok fiyat farkı yok zaten
Rtx4070 düşünüyorum sadece valorant oynamak için bu arada 3 fanın abantajı daha iyi soğutma sanırım pek bilgim yok bu konuda uyarırsanız sevinirim
Anakart olarak da wifi model düşünüyorum
Asus PRIME B650M-A WIFI II 6400Mhz sizce nasıl
Ram olarak ra cl40 başlayıp 36 ya kadar 6000 mhz 32 gb veya 16 ram olur fark etmez
250 gb ssd olsa bile yeter:)
İşin içinden çıkamadıgım durum hazır sistemler daha uygun bu yazdıklarımı toplamaya calısıyorum 55k yı geçiyor ama hazır sistem de 5k-7.5k daha uygun oluyor
4070ti sever misin 😂

Diğer sitelere de bakıyorum ama fiyatlar şişmiş durumda memnun kalmazsan belki gelen ramleri satıp istediğin modelleri alabilirsin kankam 🙂
Abi evet fiyatlar nanayyy helr yılbasından sonra düşünemiyorum o yüzden şimdi almak en iyisi gibi geldi bana ama anakartda 620 değil 650 olsun diyotum kendinden eifi mi yoksa eifi aparatını ek olarak mı alsam onuda bilmiyorum ne zor işmiş bu

Abi evet fiyatlar nanayyy helr yılbasından sonra düşünemiyorum o yüzden şimdi almak en iyisi gibi geldi bana ama anakartda 620 değil 650 olsun diyotum kendinden eifi mi yoksa eifi aparatını ek olarak mı alsam onuda bilmiyorum ne zor işmiş bu
Beklerken de fiyatları yükseliyor malesef karar vermek de kolay değil ama inş hazır sistem falan denk gelir alırsın

Sadece valorant mı oynuyorsun?

Evet hocam sadece valorant
7800x3d-4070 çok çok daha mantıklı. Eğer hikayeli oyunlar vs oynasaydın 4070ti daha mantıklı olabilirdi ama x3D işlemciler competitive oyuncular için biçilmiş kaftan. 540hz monitörle dahi tam performans kullanabilirsin 7800x3d ile.

7800x3d-4070 çok çok daha mantıklı. Eğer hikayeli oyunlar vs oynasaydın 4070ti daha mantıklı olabilirdi ama x3D işlemciler competitive oyuncular için biçilmiş kaftan. 540hz monitörle dahi tam performans kullanabilirsin 7800x3d ile.
Abi Turkçe mealini yazar mısın 😂 ben çok anlamam o terimlerden ama nvdia olsun istiyorum işlemciye çok takılmıyorum

Abi Turkçe mealini yazar mısın 😂 ben çok anlamam o terimlerden ama nvdia olsun istiyorum işlemciye çok takılmıyorum
Valorant işlemciden beslenen bir oyun. 3D işlemciler de valoratın ihtiyacı olan l3 cachei köpekler gibi veren bir oyun. Çok basit bir dille; valorantta yüksek fps=işlemci.

Valorant işlemciden beslenen bir oyun. 3D işlemciler de valoratın ihtiyacı olan l3 cachei köpekler gibi veren bir oyun. Çok basit bir dille; valorantta yüksek fps=işlemci.
Anladım abi işlemci iyi olsun diyorsun peki senin önerin nedir abi nasıl bişey toplıyalım toplamda 50k limit var kasa +kulaklık+monitör dahil :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,321
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri