önerim 2 tane sistem sıcaklığın ne durumda ve ekran kartı driver sil eski driver yükleSelamlar, Valorant'a yeni gelen güncellemeden sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Toplam 3 kez maç sırasında PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA kodlu mavi ekran hatasını verdi. Windows Dump'ı incelemek isterseniz aşağıya bırakıyorum.
MiniDump
Yaptım reis, herhangi bir sorun çıkmadı. Önceden oyun güncellemesinden sonra vanguard kaynaklı oluyormuş hala aynı durum var mı bilmiyorum.reis genelde ram sorunları sebebiyle oluyormuş ram testi yaptın mı ?
Sistemim laptop. ThrottleStop uygulaması ile işlemci ghz' imi 2.7 de sabit tutuyorum ve sıcaklığım 71'i geçmiyor. Driver tarafında sorun olduğunu sanmıyorum eğer devam ederse önerinizi uygulayacağım.önerim 2 tane sistem sıcaklığın ne durumda ve ekran kartı driver sil eski driver yükle
11windows 10 mu kullanıyorsun 11 mi
eğer sabit tutyorsan onu serbest yap hemen ! aksi takdirde hem elektrik faturası hem performans kaybo yaşarsınSistemim laptop. ThrottleStop uygulaması ile işlemci ghz' imi 2.7 de sabit tutuyorum ve sıcaklığım 71'i geçmiyor. Driver tarafında sorun olduğunu sanmıyorum eğer devam ederse önerinizi uygulayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
11
Aslında sabit tutarak ısınmasını önlüyorum 71 dereceyi geçmiyor ve performasnta kayıp gözlemlemedim bu sayede. Fakat bir zararı var mıdır fatura dışındaeğer sabit tutyorsan onu serbest yap hemen ! aksi takdirde hem elektrik faturası hem performans kaybo yaşarsın
işlemcin turboda kaç ghzAslında sabit tutarak ısınmasını önlüyorum 71 dereceyi geçmiyor ve performasnta kayıp gözlemlemedim bu sayede. Fakat bir zararı var mıdır fatura dışında
bilgisayarın nin anlamı zaten onu sonuna kadar sömürüp en iyi performansı almaktırAslında sabit tutarak ısınmasını önlüyorum 71 dereceyi geçmiyor ve performasnta kayıp gözlemlemedim bu sayede. Fakat bir zararı var mıdır fatura dışında
i5-8300H kullanıyorum 3.95 civarı çalışıyor turboda ama pc çok ısınıyor. Bilgisayarın temizliği, macun değişikliği yeni yapılıp altında soğutucu olmasına rağmen.işlemcin turboda kaç ghz
laptoplarda normal bne pc kullanıyorum isterse taş çatlasın 60 derceyi geçmiyor sana önerim lağtop doğalında ısınma var zaten boşver ısınsın 95 geçmediği sürece çok sıkıntı değili5-8300H kullanıyorum 3.95 civarı çalışıyor turboda ama pc çok ısınıyor. Bilgisayarın temizliği, macun değişikliği yeni yapılıp altında soğutucu olmasına rağmen.