Neler Yeni

Yardım Valorant oynarken mavi ekran hatası alıyorum

Mostraken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Asrın Çalık
Selamlar, Valorant'a yeni gelen güncellemeden sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Toplam 3 kez maç sırasında PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA kodlu mavi ekran hatasını verdi. Windows Dump'ı incelemek isterseniz aşağıya bırakıyorum.
MiniDump

Manusya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Nusret kahraman
reis genelde ram sorunları sebebiyle oluyormuş ram testi yaptın mı ?

pc ustasi1

80+ Silver
Selamlar, Valorant'a yeni gelen güncellemeden sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Toplam 3 kez maç sırasında PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA kodlu mavi ekran hatasını verdi. Windows Dump'ı incelemek isterseniz aşağıya bırakıyorum.
MiniDump
önerim 2 tane sistem sıcaklığın ne durumda ve ekran kartı driver sil eski driver yükle

Mostraken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Asrın Çalık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis genelde ram sorunları sebebiyle oluyormuş ram testi yaptın mı ?
Yaptım reis, herhangi bir sorun çıkmadı. Önceden oyun güncellemesinden sonra vanguard kaynaklı oluyormuş hala aynı durum var mı bilmiyorum.

Manusya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Nusret kahraman
windows 10 mu kullanıyorsun 11 mi

Mostraken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Asrın Çalık
önerim 2 tane sistem sıcaklığın ne durumda ve ekran kartı driver sil eski driver yükle
Sistemim laptop. ThrottleStop uygulaması ile işlemci ghz' imi 2.7 de sabit tutuyorum ve sıcaklığım 71'i geçmiyor. Driver tarafında sorun olduğunu sanmıyorum eğer devam ederse önerinizi uygulayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows 10 mu kullanıyorsun 11 mi
11

pc ustasi1

80+ Silver
Sistemim laptop. ThrottleStop uygulaması ile işlemci ghz' imi 2.7 de sabit tutuyorum ve sıcaklığım 71'i geçmiyor. Driver tarafında sorun olduğunu sanmıyorum eğer devam ederse önerinizi uygulayacağım.

11
eğer sabit tutyorsan onu serbest yap hemen ! aksi takdirde hem elektrik faturası hem performans kaybo yaşarsın

Mostraken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Asrın Çalık
eğer sabit tutyorsan onu serbest yap hemen ! aksi takdirde hem elektrik faturası hem performans kaybo yaşarsın
Aslında sabit tutarak ısınmasını önlüyorum 71 dereceyi geçmiyor ve performasnta kayıp gözlemlemedim bu sayede. Fakat bir zararı var mıdır fatura dışında :D

pc ustasi1

80+ Silver
Aslında sabit tutarak ısınmasını önlüyorum 71 dereceyi geçmiyor ve performasnta kayıp gözlemlemedim bu sayede. Fakat bir zararı var mıdır fatura dışında :D
işlemcin turboda kaç ghz

bilgisayarın nin anlamı zaten onu sonuna kadar sömürüp en iyi performansı almaktır

Mostraken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Asrın Çalık
işlemcin turboda kaç ghz
i5-8300H kullanıyorum 3.95 civarı çalışıyor turboda ama pc çok ısınıyor. Bilgisayarın temizliği, macun değişikliği yeni yapılıp altında soğutucu olmasına rağmen.

pc ustasi1

80+ Silver
i5-8300H kullanıyorum 3.95 civarı çalışıyor turboda ama pc çok ısınıyor. Bilgisayarın temizliği, macun değişikliği yeni yapılıp altında soğutucu olmasına rağmen.
laptoplarda normal bne pc kullanıyorum isterse taş çatlasın 60 derceyi geçmiyor sana önerim lağtop doğalında ısınma var zaten boşver ısınsın 95 geçmediği sürece çok sıkıntı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,314
Üyeler
158,988
Son üye
krank mili
Top Bottom