YavuzZX 80+ Bronze Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 611 Dahası Reaksiyon skoru 274 İsim Yavuz Balıkçıoğlu 27 Kasım 2022 #1 hiçbir şey yoktu düne kadar tertemiz oynuyodum. bugün girdiğimde minimap, canımın yazdığı yer, silahların görüldüğü yer vs görünmüyor. nasıl çözebilirm
hiçbir şey yoktu düne kadar tertemiz oynuyodum. bugün girdiğimde minimap, canımın yazdığı yer, silahların görüldüğü yer vs görünmüyor. nasıl çözebilirm
R rcin 80+ Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emin Ecin 27 Kasım 2022 #2 kanki ayarlar-genel-kullanıcı arayzünü gizle gibi bir şey var onu kapat düzelir
YavuzZX 80+ Bronze Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 611 Dahası Reaksiyon skoru 274 İsim Yavuz Balıkçıoğlu 27 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 rcin yazmış: kanki ayarlar-genel-kullanıcı arayzünü gizle gibi bir şey var onu kapat düzelir Devamı için tıklayın... cidden ben bunu nasıl görmedim diye kendime sövüyorum şuan. teşekkürler
rcin yazmış: kanki ayarlar-genel-kullanıcı arayzünü gizle gibi bir şey var onu kapat düzelir Devamı için tıklayın... cidden ben bunu nasıl görmedim diye kendime sövüyorum şuan. teşekkürler
R rcin 80+ Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emin Ecin 27 Kasım 2022 #4 YavuzZX yazmış: cidden ben bunu nasıl görmedim diye kendime sövüyorum şuan. teşekkürler Devamı için tıklayın... :d olur öyle şeyler bir şey değil
YavuzZX yazmış: cidden ben bunu nasıl görmedim diye kendime sövüyorum şuan. teşekkürler Devamı için tıklayın... :d olur öyle şeyler bir şey değil