Valorant oyunu satan utanmazlardan bıktım

AFK'mız var ve 5-9 dan 10-9 yaptık ama beyfendi laf atmaya başladı bize dini değerlerimize, ailemize sövmeye başladı. Cidden bıktım artık bu tiplerden bunlar yüzünden rank atlayamıyorum.
bir çözüm bulunmalı bunlara.
KESİNLİKLE OYLAMA İLE ATMA VB BİRŞEY GELMELİ

KESİNLİKLE OYLAMA İLE ATMA VB BİRŞEY GELMELİ
Oyunda bot yapay zekası olmadığı için herhalde atma getirmediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Takım olmadan oynanmayacak bir oyun olduğunu düşünüyorum (Oyunu salma sebebim)
cs oynarken çok kafaya takmıyorum ama valorantta hem kendi milletinden biri yapınca hemde ciddi oynayınca çıldırıyorum

Valoranta kesinlikle kickleme, map seçme gibi özellikler gelsin
Adamlar karakter ve map getiriyor hep
Karşı takımı susturmayı aç
Takımında söverse onları mutele
Başka elinden bir şey gelmezse başka sunucularda oyna
Map seçme gelmez yoksa ben cypher alıp hep split oynarım.
Cypher mainim zaten benim için çok iyi olur ama olmaz yani insanlar killjoy,cypher alıp belli başlı mapler oynar sadece çok kolay rank atlarlar.

Cypher mainim zaten benim için çok iyi olur ama olmaz yani insanlar killjoy,cypher alıp belli başlı mapler oynar sadece çok kolay rank atlarlar.
Bazen art arda 3-4 map geliyor ne kadar olasılığı düşürülse bile
İcebox oynamak istemiyorum mesela ben çok kötü map

harita sayısı arttıkça map seçme gelir bence

AFK'mız var ve 5-9 dan 10-9 yaptık ama beyfendi laf atmaya başladı bize dini değerlerimize, ailemize sövmeye başladı. Cidden bıktım artık bu tiplerden bunlar yüzünden rank atlayamıyorum.
ben artık takmıyorum trollüyorum bizimkilerde yaparsa

Türk oyuncularının olduğu yerde b*kluk vardır. Türk serveri tercih etmeyin. CSGO oyununun geçen sene ve ondan önceki senelere göre ranked eşleştirmelerde en çok hile kullanımına sahip ilk 5 ülke arasında Türkiye de seçildi. Türk oyuncularının 10 tanesinden 7' si ağla yazar. Ve hep hile kullanırlar. Şimdi bile valorant hile indir desen bir sürü çıkar. Gayet te rahatça indirip oynarsın. Hiç bir zaman Türk oyuncularından haz etmem ve Türk serveri tercih etmem. Kaliteli bir maç ve daha az hileli adaletli oyun arıyorsan TR serverlerini tercih etmemelisin ne yazık ki... Üzgünüm ama pingden feragat etmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,351
Üyeler
185,078
Son üye
Donan2easy
Geri